BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  MEDYA

Ayşe Arman Bilgi'de hocalığa başlıyor

Ayşe Arman, Bilgi Üniversitesi'nde röportaj teknikleri dersi vereceğini duyurdu.

Abone ol

Ayşe Arman Bilgi Üniversitesi'nde hocalığa soyundu! Kendisini heyecanlandıran haberi instagram hesabından duyuran Arman, takipçileri için de ilk dersini verdi. İşte kendisinin ifadesiyle "irice bir kadınsanız" size yönelmiş objektiflere vereceğiniz poz!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, Bilgi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olacak! Bilgi'li öğrencilere röportaj teknikleri konusunda ders verecek olan Arman, haberi ise instagram hesabından duyurdu.

"Nisan'dan bile güzel: Eylül. Benim yeni yılım Eylul'de başlıyor. Planlar, projeler... Bilgi üniversite'sinde röportaj üzerine ders verecegim, heyecandan ölüyorum. Heyecan duymaktan, kalbinin hızlı atmasından daha güzel ne var? Hep çalışalım, hep üretelim, ölene kadar."

114.20140903193141.jpg

BİLGİ'DEN ON NUMARA TANITIM

Arman'ın akademik yeterliliği nedir bilinmez; ancak Bilgi Üniversitesi şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan üniversitesi oldu bile! 

İLK DERSİ SOSYAL MEDYADAN

Bu arada Ayşe Arman, takipçilerine röqortaj teknikleriyle ilgili ilk dersini de verdi. İşte Arman'ın kılavyesinden röportaj tekniklerine ilişkin giriş dersi;

"Bunca yılın sonunda fotografcılardan şunı ögrendim... İnce ve minyon degilsen, hadi daha acık olayım, benim gibi iriysen, kamera sana yöneltildiginde yan döneceksin! Şu bi bacagı kırmak da hep işe yarar!!! Röportaj sonrası konugum gitti, bir, iki 'Yaşasın sonbahar geldi!' fotografı çekti"

114.20140903193835.jpg