BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45
HABER /  GÜNCEL

Aysal başkanlığı bırakacak mı?

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 2016 yılında yeniden başkan adayı olmama konusunda kararlı olduğunu söyledi. <br/>Galatasaray Lisesi’...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 2016 yılında yeniden başkan adayı olmama konusunda kararlı olduğunu söyledi.
Galatasaray Lisesi’nin geleneksel pilav günü bugün gerçekleştirildi. Pilav gününe katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, camia olarak tek vücut olduklarını belirterek, “Gücümüz de buradan geliyor. Bölündüğümüz zaman gücümüzü kaybederiz. Hepimiz bunun farkındayız. Bugün bunun mutluluğunu bir kez daha hep beraber yaşıyoruz” dedi.

“HERKES ZAMANI GELİNCE DEVRETMELİ”
Basın mensuplarının mali genel kurulda yaptığı ‘2016’da bırakacağım’ şeklindeki açıklamasını hatırlatmaları üzerine Aysal, “Süreklilik çok önemli. Yalnız sporda değil, iş hayatında, özel hayatta da süreklilik önemli. Galatasaray’ın sürekliliği gelen nesillerin yaşlıların yerini alabilmesinden geliyor. Benim o günkü beyanım güç kaybetmekle ilgili değil ama her zaman arzum, gençlerin yaşlanan ekibin yerini alması. Herkes zamanı gelince yerini daha güçlü ve daha dinamik kişilere devretmelidir. Bu konuda değişen bir şey yok” diye konuştu.

SÜREN: “ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİK”
Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren ise güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, “Bu şube tekrar kurulduğu zaman kendisine Avrupa’da şampiyon olma hedefi koymuştu. Bunu başardılar. Devam etsin. Önemli olan süreklilik sağlayabilmek” şeklinde konuştu.
Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da, bir aile olduklarını ve birlik beraberlik devam ettiği sürece güzel günler yaşayacaklarını dile getirdi.
(İHA)