BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Aysal; Alex Telles transferinde belli bir seviyedeyiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Alex Telles transferinde belli bir seviyede olduklarını, Izet Hajrovic’in ise bu akşam İstanbul’a gel...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Alex Telles transferinde belli bir seviyede olduklarını, Izet Hajrovic’in ise bu akşam İstanbul’a gelmesini beklediklerini söyledi.
Devre arası transfer döneminde hareketli günler geçiren Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aysal, Brezilyalı futbolcu Alex Telles transferinde belli bir seviyeye geldiklerini belirterek, “Bugün ya da yarın KAP’a açıklama yaparız dedi.
Aysal, sarı-kırmızılı kulübün daha önce görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Izet Hajrovij için ise, “Bu akşam İstanbul’a gelmesini bekliyoruz. Transferini bu akşam ya da yarın bitiririz” şeklinde konuştu.
Basında yer alan Roberto Mancini’nin 30-40 milyon Euro transfer bütçesi istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Aysal, “Eksiklerimiz olduğunu zaten biliyorduk. Hocamız bu konuda bize bir rapor hazırladı. 4-5 oyuncunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisinin alınmasının uygun olacağını söyledi. Öncelik konusunda Mancini ile görüşerek Alex Telles ve Izet Hajroviç üzerine yoğunlaşmaya karar verdik. İskeleti oturmuş bir takımız. Bu futbolcuları seçmemizde ana sorunumuz olan yaş ortalamasını daha düşürmektir” ifadelerini kullandı.
(İHA)