BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.432,83
HABER /  MEDYA

Ayrılsak da Beraberiz'de süpriz değişiklik

'Ayrılsakta Beraberi'z dizisinde oyuncu değişikliği yapıldı. 'Ayrılsakta Beraberiz' dizisinde Berna'nın,zengin koca bulma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşı Serpil'i Güneş Zavrak, yerini daha önce Tuğçe Kurşunoğlu'na bıraktı.

Abone ol

TV8'in merakla beklenen yeni komedi dizisi Ayrılsak da Beraberiz'de son anda bir oyuncu değişikliği yaşandı.

Yayına girmek için gün sayan dizide Berna'nın, zengin koca bulma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşı Serpil rolünü canlandıracağı açıklanan ve "Pis Yedili" dizisi ile tanınan Güneş Zavrak, yerini daha önce "Muhteşem Yüzyıl", Sevdaluk" ve "Kocamın Ailesi" dizilerinde oynayan Tuğçe Kurşunoğlu'na bıraktı. Role daha önceki versiyonda Belma Canciğer ve Simge Selçuk hayat vermişti.

Bu değişikliğin nedeni merak edilirken dizi için nasıl bir etki yaratacağı da şimdiden merak konusu. Başrollerini Algı Eke ve Mete Horozoğlu'nun paylaştığı yapım, boşanmalarına rağmen aynı evde yaşamaya devam eden Berna ve Teoman'ın ilişkisini konu alıyor.
600full-tugce-kursunoglu-(32).jpg
TUĞÇE KURŞUNOĞLU KİMDİR?
Tuğçe Kurşunoğlu 1992 tarihinde Bursa ilinde dünyaya gelmiş olan ünlü bayan oyuncudur. Özellikle işler güçler dizisinde canlandırmış olduğu Serpil karakteri sonrasında popüler bir isim haline gelmiştir.

2012 Miss Turkey yarışmasına katıldıktan sonra herkes tarafından güzel bulunan oyuncu yarışma sonrasında bir süre daha meslek hayatını icra etmeye devam etti ancak dizi yapımcılarının kendisine teklif göndermesini değerlendiren ünlü oyuncu oyunculuk alanında boy göstermeye devam etmektedir.

fft22_mf1472193.jpegBursa ilinde doğmuş olmasına rağmen dizi sektörünün kalbi İstanbul ilinde attığı için uzun zamandan beri İstanbul ilinde yaşamaktadır. 1.77 boyunda ve 54 kilo ağırlığında olan Tuğçe Kurşunoğlu resimleri yazımızın devamında yer almaktadır.


AYRILSAKTA BERABERİZ TANITIM