BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,55
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ayrılık sonrası Cocu'dan dikkat çeken sözler

Fenerbahçe'nin bugün yolları resmen ayırdığı Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'dan açıklama geldi. Cocu'nun veda mesajında Comolli'den bahsetmemesi dikkat çekti.

Abone ol

Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi sona eren Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, taraftarlara, futbolculara, kulübe ve Ali Koç'a teşekkür etti.

Hollandalı çalıştırıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kulübümle bugün karşılıklı olarak anlaştık. Taraftarlara, futbolculara, kulübe ve Sayın Ali Koç'a minnettarlığımı belirtmek isterim. Ne yazık ki imkanlar dahilinde kulübü hak ettiği yere getiremedik. Görev sürem kısa olmasına rağmen kulübe ve İstanbul'a aşık olduk" ifadelerini kullandı.

Cocu'nun Fenerbahçe'ye veda mesajında Comolli'den bahsetmemesi dikkat çekti.

Kulübe, taraftarlara ve başkan Ali Koç'a teşekkür eden Cocu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün kulüple karşılıklı bir anlaşmaya vardık. Kulübe, taraftarlara ve sayın Ali Koç'a bana duydukları güven dolayısıyla teşekkürlerimi iletiyorum. Malesef, kulübün şu an için sahip olduğu kaynaklarla, hak ettiği yere gelmesini sağlayamadık. İstanbul'daki hayatımız çok kısa sürse de bu şehre ve kulübe adeta aşık olduk. Kulübe ve taraftarlara en iyi dileklerimi sunuyorum. Yeniden Fenerbahçe...