BIST 9.562
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.486,45
HABER /  MAGAZİN

Aynı gün aynı büyük acı! Kahreden tesadüf

Ünlü sanatçılar Songül Öden ve Kerem Alışık aynı gün, büyük acı yaşadı. Songül Öden dün gece babasını kaybederken; Kerem Alışık ise bugün annesi Çolpan İlhan'ı kaybetmenin acısını yaşadı.

Abone ol

Kahreden tesadüf! Kerem Alışık annesini, Solgül Öden babasını kaybetti...

Ünlü sanatçılar Songül Öden ve Kerem Alışık aynı gün, büyük acı yaşadı. Songül Öden dün gece babasını kaybederken; Kerem Alışık ise bugün annesi Çolpan İlhan'ı kaybetmenin acısını yaşadı. Kerem Alışık annesini, Songül Öden ise babasını kalp krizinden kaybetti.
 
KEREM ALIŞIK ANNESİNİ, SONGÜL ÖDEN BABASINI KAYBETTİ
 
Sinema sanatçısı Sadri Alışık'ın eşi usta oyuncu Çolpan İlhan, bugün hayata gözlerini yumdu. Çolpan İlhan’ın evinde sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi. Kerem Alışık anne acısı yaşarken sevgilisi Songül Öden ise babasını kaybetmenin acısını yaşadı.

41886.jpg
 
İKİSİ DE KALP KRİZİ GEÇİRDİ
 
Kerem Alışık annesini kalp krizinden kaybederken, oyuncu sevgilisi Songül Öden de babası Bedri Öden'i dün gece geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
 
AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLECEKLER
 
Usta oyuncu Çolpan İlhan, 27 Temmuz Pazar günü saat 10.30’da yapılacak anma törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığında Sadri Alışık’ın mezarının yayında toprağa verilecek. Öden'in babası Bedri Öden de pazar günü 10.30 da yapılacak anma töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verilecek .