BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,81
ALTIN 2.476,81
HABER /  GÜNCEL

Aynı gün 4 ceza yedi vincin tepesine çıktı!

Ankara'da aynı gün içinde dört defa trafik cezası yediğini iddia eden taksi şoförü soluğu inşaat vincinin tepesinde aldı ve...

Abone ol

Başkent Ankara'da aynı gün içinde dört defa trafik cezası yediğini iddia eden taksi şoförü soluğu inşaat vincinin tepesinde aldı. Meraklı vatandaşlar eylemi büyük bir dikkatle izledi.

Polislere tepki göstermek amacıyla vincin tepesine çıkan sürücü, ekiplerin ve babasının ikna çabaları sonucunda bulunduğu yerden indirilerek hastaneye kaldırıldı. 66 TL’lik cezayı hak etmediğini savunan sürücü feryat etti.

Akşam saatlerinde Milli Eğitim Bakanlığı önüne gelen taksi şoförü Mustafa Eroğlu, aracını durdurdu. Ayakkabısını çıkaran Eroğlu bakanlık önündeki inşaat vincine tırmanmaya başladı. Vincin tepesine çıkan Eroğlu’nu gören Ankaralılar durumu hemen polise ihbar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler itfaiyeye haber vererek bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattı. Eroğlu, vatandaşların meraklı bakışları arasında polisle pazarlığa başladı. Çevrede biriken meraklı bakışlar ise olan biteni futbol maçı seyreder gibi heyecanla takip etti.

Oğlunun vince çıktığı haberini alan baba Metin Eroğlu da Bakanlık önüne geldi. Heyecan ve korku içerisinde olan biteni izleyen baba Eroğlu, oğlunun aynı gün içerisinde dört defa trafik cezası yediğini ve borcu yüzünden bunalıma girdiğini anlattı. İtfaiye ekipleri yangın vincine binerek genç taksicinin olduğu vince doğru yükseldi. Vincin kapağını açan ekipler bir çocuk babası olduğu öğrenilen talihsiz sürücüyü inşaat vincinden indirmeyi başardı. Oğlunun kurtarıldığını gören baba ise derin bir nefes aldı.

Aşağıya indirilen sürücü Eroğlu, sedyeye bindirilmek istendi. Sedyeye bindirilişi sırasında polis ekiplerine isyan eden sürücü, "Üç saniye geç kaldım diye ceza yazdılar. Ne yaptım? Ben bunları hak ettiysem daha fazlasını yazsınlar. 66 TL kazanmadım sabahtan beri. Kırık kolumla çalışıyorum. Bana da yazık günah.” diyerek feryat etti.

Ambulansa konulan Mustafa Eroğlu tedavi görmek üzere Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan, vince çıkan sürücünün ayakkabısının aracının üzerinde bulunması ilginç görüntüler oluşturdu.