BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ayna Ayna Söyle Banada mutlu son

Ataşehir Belediyesi ve TSÇV tarafından düzenlenen Yaratıcı Sanatlar Terapisi Programı ilk mezunlarını verdi

Abone ol

Ataşehir Belediyesi ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV) işbirliği ile hayata geçirilen “Ayna Ayna Söyle Bana” adlı Yaratıcı Sanatlar Terapisi Programına katılan 45 kadın öğrenci, programı başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Kadınların toplumsal ve ailevi baskılar nedeniyle hissettikleri güvensizlik ve mutsuzluktan kurtulmalarını ve özgürleşmelerini sağlamak amacıyla Ataşehir Belediyesi ve TSÇV’nin ortak çalışmasıyla başlatılan “Ayna Ayna Söyle Bana” Yaratıcı Sanatlar Terapisi Programı’nın ilk eğitim dönemi sona erdi. Programı tamamlayan 45 kadın katılımcı 17 Eylül 2013 Salı günü Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu’nda, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve İlhami Yılmaz’ın yanı sıra Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür, TSÇV Genel Direktörü Nigar Evgin ve TSÇV Yaratıcı Sanatlar Terapisti Nilgün Türkcan’ın katılımıyla düzenlenen törende sertifikalarını aldılar.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz belediye olarak bu projeye katkı sunmaktan duydukları mutluluğun altını çizerek kadınların sosyal yaşamda daha etkin şekilde varlıklarını hissettirebilmeleri açısından bu tür projelerin yaygınlaşmasının önemine değindi.

TSÇV Genel Direktörü Nigar Evgin ise, “Ataşehir Belediyesi’ne bu projeye verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Ataşehir Belediyesi ile yaptığımız bu projenin çok önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.