BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.478,70
HABER /  GÜNCEL

Ayna grubu Cemil Özeren'e vefasızlık yapıldı

Erol Köse dağılan Ayna grubunun ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Abone ol

Ayna grubu dağıldıktan sonr ünlü sanatçı Cemil Özeren ortalıklarda uzun süre görülmedi. Daha sonra Destan grubunu katılan Özeren buarada istediği başarıya ulaşamadı.

Ayna grubunun dağılması ile ilgili Erol Köse çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erol Köse Twitter üzerinden gurubun diğer üyesi Erhan Güleryüz’ü suçlayarak şu iddialarda bulundu:

Erhan Güleryüz yıllar önce , konser paralarına tek başına hakim olmak adına gurubun beyni ve sempatisi Cemil’i guruptan yollamış ve yerine Kel figüranlar koyup Cemil gitmedi havası vermeye çalışmış ama tek bir albümü tutmamış Ayna’yı bitirmiştir, Cemil’i tek bir gün aramamıştır.

Ortaya bıraktığı Cemil üzüntüden kahrolmuş alkole düşmüş ve siroz olmuştur , adeta göz göre göre intihar etmiştir , biz sahip çıktık hep Ve hastaneye yatırdık,bize hep : Erhan’ı affetmeyeceğim dinleyenlerime söyle demiştir. Medyada haberler çıkınca utancından hastane bahçesine gelen Erhan Guleryüz Cemil’in talimatıyla bekçilerce atılmıştiı ve yuhlanmıştir.

Mahsun Kırmızıgül’ün eski sevgilisi Mine Cangal ve şarkıcı Erhan Güleryüz, 1 yıl önce ded Beyoğlu sokaklarında kol kola gezerken görüntülenmesi ve daha önce haklarında çıkan aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlaması ve sadece iş için görüştüklerini söylemesi sonrasında ikili, görüntülendiklerini fark edince büyük panik yaşamıştı."

Müzik yapımcısı Erol Köse twitter üzerinden ayna gurubunun nasıl ünlendiğini ve gurubun solisti Erhan Güleryüz hakkında çok ilginç iddialarda bulundu

Erol köse’nin işte o iddiaları:

Ayna grubu niye dağıldı biliyor musunuz?

Erhan 1997de bana geldiğinde gecekonduda yaşayan gitarcı idi Kel Cemil ile beraber aynayı yaptık şarkıları buldum Erhan kepçe idi kulakları..

Şu anda muhafazakârlara yaranma peşindeki Erhan Güleryüz, alkol ve kadın derdinden… Erhan Güleryüz, yıllarca kader ortağı olduğu kel Cemil’i bir kıza sattı ve grubu dağıtmıştı. Erhan geceleri Asmalıda alemde gündüzleri Dünya Radyoda fetvada. Tam takkiyeci ne oraya ne başka yere ait. Zavallı eşi ve çocukları aç

“Erhan şaşı baktığı için gözlüklü sahneye çıkardım”

Ben de o gün elimi çektim ve Ayna tarih oldu. Erhan’a göz kapakları yaptırdım baktım ki şaşı bakıyor aynayı gözlüklü çıkardım. ‘Ceylan Ölünce Sevemezsem’ ile hit oldular konserler verdik. Ancak Erhan parayı bulunca alkole sardı ve evini eşini bıraktı. 2 çocuğu ortada kaldı. Biz baktık..ve devamında da Ayna The End.

Sonra da sanki alkol kadın düşkünü o değil gibi hocaefendi şiirleri okuyup dünya radyoda çalışır oldu. Amaç rant idi. Ama onlar da kovdu. Özetle… ‘Gittiğin yağmurla gel böylesi daha güzel’ diyen ayna tarih oldu. Erhan çapkın olarak kaldı hatıralarda.”