BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48
HABER /  MAGAZİN

Aylin Surkultay kimdir İşte Fikret Orman'ın yeni sevgilisi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın avukat Aylin Surkultay ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Herkes Aylin Surkultay'ın kim olduğunu merak ediyor. Aylin Surkultay kimdir aslen nereli kaç yaşında? Aylin Surkultay'a dair merak edilen her şey İnternethaber'de.

Abone ol

21 yıllık eşi Sedef Orman ile ayrıldıktan sonra ismi bir çok güzel isimle anılan Fikret Orman en son Azeri asıllı Ukraynalı manken Ulviyya Alex ile görüntülenmişti.

Herkes ikilinin aşklarının tüm hızıyla devam ettiğini zannederken Sabah yazarlarından Bülent Cankurt, köşesinde bomba bir iddia ortaya attı. Cankurt, Fikret Orman'ın Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından biri olan Aylin Surkultay ile aşk yaşamaya başladığını yazdı. Peki Aylin Surkultay kimdir?

AYLİN SURKULTAY KİMDİR? Türkiye'nin isim yapmış başarılı avukatlarından birisi olan Aylin Surkultay, 1990 yılında İzmir Özel Amerikan Kolejineden mezun olmuş, aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesine başlamıştır. 1996 yılından üniversite eğitimini tamamlayan güzel isim, bir çok önemli davada görev almıştır. 

Fikret Orman hızlı çıktı yeni sevgilisi bomba!