BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'dan sert ifadeler

F.Bahçe'de teknık direktör Aykut Kocaman'ın G.Antep yenilgisi sonrasında futbolcularını sert bir dille uyardığı öğrenildi...

Abone ol

Aykut Kocaman'ın G.Antep maçı sonrası oyuncuları ikaz ettiği belirtildi... Takımının kırılgan yapısından şikayetçi olan Aykut Kocaman'ın, oyun disiplininden uzaklaşmanın en büyük sıkıntısı oldugunu belirtirken, başta Kazım Kazım ve Semih Şentürk olmak üzere bazı oyuncuların Gaziantep deplasmanındaki performanslarından memnun olmadığı belirtildi.

Ligtv'nin haberine göre; Gaziantepspor maçı sonrası futbolcularıyla toplantı yapan Aykut Kocaman'ın, ligde kalan 5 haftada yaşanacak puan kaybının takımı şampiyonluk yarışından uzaklaştıracağını keskin bir dille vurguladığı ve sert ifadeler kullandığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin bu sezon deplasmanlarda yaşadığı puan kayıpları sıralamadaki yerini belirlerken, öne gectiği maclarda kaybettigi puan sayısı da 7'ye ulaştı. Daha önce Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında galibiyeti koruyamayan Fenerbahçe, kupada da Ankaragücü maçını kaybederken maçın ilk yarısını önde kapatmıştı.

Transfer dönemi yaklaştıkça Avrupa basınının, sarı lacivertli takımla ilgili haberleri de artıyor. Özellikle Fransız gazetelerı, Fenerbahçe'nin yapmayı planladığı orta saha transferi için bir kez daha Fransız kulüplerinin kapısını çaldığını iddia etti.