BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  MAGAZİN

Ayhan Aşan'ın eşi kim ünlü sanatçı hasta çocuğuyla onu terk etti

Ayhan Aşan magazin gündemine bomba gibi düştü. Kızı Büşra Asan, dün Artık Susma programına katılarak babalarının onu görmediğini söyledi. Peki 1992 yılında büyük aşkla evlenen Ayhan Aşan'ın eşi Selam Aşan şu an ne yapıyor?

Abone ol

1990'lı yıllarda şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Ayhan Aşan, yeniden gündemde. Kızı Büşra Asan ve otizm hastası abisine bakmadığı için gündeme gelen Ayhan Aşan, eşi Selma'yı bir kadın için terk etmiş!

Ünlü olduktan iki yıl sonra kendinin hayranı olan eşi Selma ile evlenen Ayhan Aşan'ın çocuklarına bakmadığı ortaya çıktı. Eve uğramayan Ayhan Aşan, iddialar karşısında sessizliğini korurken avukatı açıklama yaptı. 

AYHAN AŞAN'IN AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Ayhan Aşan'ın avukatı canlı yayında yaptığı açıklamada, müvekkilinin herhangi bir sorumluluğu olmadığını 18 yaşına kadar çocuklarına nafaka ödemesi yaptığını açıkladı.

SELMA AŞAN 9 YIL ÖNCE DAVA AÇTI

Aşan çiftinin bu birliktelikten 1993'te Yaşar adını verdikleri oğulları, 1997'de de Büşra ismini koydukları kızları dünyaya geldi. Çiftin mutluluğu, baba Aşan'ın 2000'de evi terk etmesiyle bozuldu. 2008 yılında dava açan Selma Aşan,  bu ayrılık nedeniyle strese bağlı "myastenia gravis" (ağır kas zaafı) hastalığına yakalandığını iddia etti.