BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  MEDYA

'Aydın Doğan işinin namuslusu bir adam değil'

Süleyman Soylu, Hadi Özışık'a verdiği röportajda "Aydın Doğan terörün bir türevidir. Aydın Doğan, terörü koordine edenlerden yana tutum sergiliyor" dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - ÖZEL İÇERİK
TRABZON - HADİ ÖZIŞIK

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu internethaber.com'a flaş açıklamalar yaptı.

Hadi Özışık'a konuşan Süleyman Soylu Aydın Doğan hakkında ağır konuştu. Süleyman Soylu, "Aydın Doğan terörün bir türevidir. Aydın Doğan, terörü koordine edenlerden yana tutum sergiliyor" dedi ve ekledi: 'Aydın Doğan işinin namuslusu bir adam değil'

Trabzon'da seçim çalışmalarını sürdüren Süleyman Soylu'nun Hadi Özışık'a yaptığı açıklamalar şöyle:

süleyman soylu ve hadi özışık

AYDIN DOĞAN TERÖRÜN TÜREVİDİR

Şöyle bir eleştiri de var. Bunlara mukabele etmek yerine bu algıyı yıkıp yakmak yerine Ak Parti bu sizin de isim olarak geçtiğiniz şekilde, sabahtan akşama kadar Aydın Doğan'la uğraşıyor. Terör örgütü ile uğraşacakları yerine Aydın Doğan ile uğraşıyor gibi bir eleştiri geliyor buna ne diyeceksiniz?


Aydın Doğan terörün bir türevidir.

Ne demek o yani?

Aydın Doğan terörün bir türevidir. Aydın Doğan, terörü koordine edenlerden yana tutum sergiliyor. Türkiye'de terörü ılımanlaştırmaya çalışıyorlar yani. Aydın Doğan ile uğraşmıyoruz ki biz terörle de uğraşıyoruz, Türkiye'nin ilerlemesi ile de uğraşıyoruz. Biz Türkiye nin dış dünya ile ilgili meselelerin tamamı ile uğraşıyoruz. Bir tek işimiz yok ki! Bizim bir çok işimiz var. Biz o bir çok işimizin arasında Türkiye' nin siklet merkezini değiştirmeye çalışanlara müsade etmiyoruz, etmemeye çalışıyoruz.

Eski alışkanlıklarıyla, Türkiye'yi yönetebilecekleri veya temsil ettikleri yerlerin yönettirmek istedikleri bir alana döndürmek istemiyoruz. Bu kadar basit. Onlar eski Türkiye de medyaların sermayeleriyle...

AYDIN DOĞAN NAMUSLU BİR ADAM DEĞİL

Diyalog yolu seçilemez mi ? Bir ambargo var Doğan Grubu'nun kanallarına çıkılmayacak, işte reklamlar verilemeyecek vs. Diyalog yolu aranamaz mı?
 

Yani benim kendi kişisel kanaatim ben yıllardan beri Aydın Doğan'ın televizyonlarına gazetelerine çıkmadım. Bu benim şahsi kişisel tercihim, ama partimizin böyle bir tercihi var yok dönem dönem çıkanlar oluyor dönem dönem çıkmayanlar oluyor.

Şu anda yasaklanmış!

Bu konuda herhangi bir değerlendirme yapmam doğru olmaz ama şunu ifade etmek istiyorum, bu adam gazetecilik yapmıyor. Bu adam televizyonculuk da yapmıyor. Bunun siyaset elbisesini giyinip, siyasetin içerisine gelmesi gerekir. Aydın Doğan işinin namuslusu bir adam değil.

Bu algıyı oluşturmaya çalışıyor kaç yıllardan beri! CHP'yi fırlatabildiği yer belli, yani HDP falan da onun işi değil. HDP'de bir üvertürdür yani, HDP de PKK da üvertürdür kullanılan birisidir.

Aydın Doğan bir merkez falan değil Aydın Doğan'la ilk kez bu işler olmuyor. 60 öncesinde Ulus gazetesi vardı, Akis dergisi vardı! Aynı hallerin içerisindeydiler, bugün yoklar ama.

ERDOĞAN'A OPERASYON YAPILIYOR

Şimdi bu dil! Bu dilin korkuttuğuna yönelik bir takım anketler yayınlandı. Gezici'ye siz ne kadar güvenirsiniz ama bir anket yapılmış..

Doğan Medya Center de yapmışlardır. Hiç itibar etmem bozacı şıracı meselesi.

Ertuğrul Özkök şöyle bir şey demiş "Cumhurbaşkanına hayran kaldım ama o beni korkutuyor" demiş. Dün bunu televizyonda söyledi, bu günde işte bu Gezici'nin anketini referans alarak, toplumun yüzde 25'nin Erdoğan'a hayran olduğu, yüzde 65'ninde Erdoğan'dan korktuğu yazılmış..

Bozacı şıracı.. Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin milli gücüdür. Milli güç kavramı devletler için bir terminolojik bir kavramdır ve Türkiye'nin mili gücüdür Erdoğan. Cumhurbaşkanımızı bu milli güçten uzaklaştırmak ve etkisizleştirmek için operasyonlar yapılıyor. Siz de takip ettiniz bu konuda operasyonlar sürüyor. Gezi budur, 17 - 25 Aralık budur, 6 - 7 Ekim budur, onun dışında kendi medyalarında oluşturdukları tablo budur. Hep budur yani!