BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.301,82
HABER /  MEDYA

Ayça Ekin Beğen'in sevgilisi Emre Atik kimdir uğruna...

Kısmetse Olur evinden Emre Atik uğruna elenmek isteyen Ayça Ekin Beğen bu hafta veda ediyor. Peki kimdir Emre Atik eski nişanlısı Halil Demirkıran ile yakın arkadaşlar.

Abone ol

Kısmetse Olur evinin gelin adaylarından Ayça Ekin Beğen skandallar ve aldatmalarla hatırlanacak. Peki kimdir Ayça Ekin beğen ve uğruna elenmeyi istediği Emre Atik?

Ayça Ekin Beğen Kısmetse Olur evine girdiğinde ilk Emre Ubeyli ile flört etmişti. Nişanlanma noktasına geldikleri günlerde Ayça Ekin Beğen eski sevgilisi ile Emre'yi aldatmıştı. Ayça Ekin Beğen ayrıldığı nişanlısı Halil Demirkıran ile bir AVM de yemek yerken görüntülenmişlerdi.

kısmetse olur ayça ekin beğen ve eski nişanlısı halil görüntüleriAyça Beğen önce Halil ile olan ilişkiyi ve görüntüleri reddetmiş ancak çok sonraları Emre'yi aldattığını itiraf etmişti.

AYÇA'NIN YENİ SEVGİLİSİ EMRE ATİK KİMDİR? 

Ayça Ekin Beğen Kısmetse Olur evinde Emre'den sonra Batuhan Cimilli ile aşk yaşamaya başlamıştı ki ikinci aldatma vakası patlak verdi. Bu kez Ayça Ekin Beğen'i ifşa eden de 'kankam' dediği Emre Atik olmuştu. Emre Atik Kısmetse Olur evine gelip Ayça Beğen'e evlenme teklif etmişti. Bu hareket ile de ikilinin ilişkisi gün yüzüne çıkmıştı.

emre atik kimdir kısmetse olur ayça

EMRE ATİK İÇİN ELENDİ
Ayça Beğen bu itirafın ardından Emre Atik'in Kısmetse Olur evine alınmasını istedi. Damatlar evine girmesi için de yapım ekibiyle görüştü. Ancak yapım ekibi Emre Atik'i damatlar evine almadı. Bunun üzerine de Ayça Beğen bu hafta elenmeyi istedi.

Ayça Beğen'in uğruna evden elendiği isim olan Emre Atik Kısmetse Olura gelip ilanı aşkta bulunmuştu.

AYÇA BEĞEN FRİKİK

Ayça Ekin beğen aldatmaları ile olduğu kadar zihinlere kazınan frikik görüntüleri ile de olay olmuştu. İzleyici elenen yarışmacıyı bu görüntülerle anımsayacak.