KADIN
04 Şubat 2012 Cumartesi 14:450 Yorum5511 okunmaSpor yapmak yerine sadece giydiğiniz ayakkabıyla zayıflamayı tercih ediyorsanız bu icat tam size göre...
- Haber

İngiltere'de üretilen 'Antelope' marka topuklu ayakkabılar, sıradışı tasarımı sayesinde kullanıcısına bir aydan kısa süre içerisinde bir beden incelme garantisi veriyor.
Tasarımcılar, topuk ve burun bölgesinde konkav bir şekle sahip olan ayakkabıyı giyenlerin, kumda yürüyormuş gibi bir etki hissettiklerini, bu nedenle de dengelerini korumak için normalden daha fazla kalori harcadıklarını söylüyor.
ONAY SÜRECİNDE
Habertürk'ün haberine göre uzmanlar, sabit olmayan bir yüzeyde yürüme hissi yaratan ayakkabının, bacak, kalça ve karın bölgesindeki kasların daha fazla çalışmasını sağladığını belirtiyor.
Son onay sürecinden de geçer not alması halinde gelecek yıl satışa çıkması planlanan ayakkabıların farklı model ve renklerde üretileceği satılacağı kaydediliyor.





Erdinç YAPAN-Hürriyet






FUTBOLG.Saray genç oyuncu ile anlaştıGalatasaray, Bundesliga'dan düşen Kaiserslautern'in Türk oyuncusu Olcay Şahan'ın transferini bitirme noktasına getirdi.
TERÖRTunceli'de çatışma!Tunceli Ovacık' ta çatışma; 3 PKK' lı öldürüldü.Bölgede çatışmanın sürdüğü bildirildi
DİĞERCenazeye saygı bu mu Sayın Savcı?Cizre'de otopsi için binek araçla Diyarbakır'a gönderilen cenazeyi yakınlarının içinde olduğu ambulans takip etti
FUTBOLİki oyuncuyla devam karar alındıAykut Kocaman, kiralık olarak sarı-lacivertli formayı giyen Everton ve Juventuslu iki futbolcuyu yeniden takımında görmek istiyor.
FUTBOLTFF'den derbi için ilginç öneriGalatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak olan Süper Kupa finalinin oynayacağı yer öncesinde ortaya Bakü iddiası atıldı.
BDPHasip Kaplan'a bakandan okkalı yanıtMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Uludere olayına ilişkin tartışmaları değerlendirmesi sırasında Hasip Kaplan'ın sorusu tartışma çıkardı
KADINYaylar özel hayatınıza dikkat edin!Aşk, iş, sağlık, kariyer... Bugün sizi neler bekliyor? İşte tek tıkla burcunuz...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı.
TURİZMBurada kalmak bir araba parasıZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış hesabı... Orta gelirlinin rüyasında bile göremeyeceği lüks ve şatafat merkezleri.
3.SAYFAÖnce penisi sonra işi gittiKarısı tarafından penisi kesilen imama bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98







































