BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
DÜNYA

Ayağıyla yapmadığı şey yok o fenomenin asıl mesleği olay oldu

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videolarla fenomen haline gelmeyi başaran henüz 21 yaşındaki Sara Damnjanovic'in sunuculuk yaptığı öğrenildi.

21 yaşındaki Sara Damnjanovic, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı bir videoyla gündeme bomba gibi oturmuştu. Videoda arabasının bagajını ayağıyla kapatan Sara, milyonlarca tık ve beğeni almıştı. Bu videodan sonra ünlenen güzel, sosyal medyada fenomen haline geldi.

Asıl mesleğinin sunuculuk olduğu öğrenilen Damnjanovic'in aynı zamanda tekvando ustası olduğu da biliniyor. 2 kere Balkan şampiyonluğu kazanan güzelin o videosundan sonra Instagram'dan takipçi sayısı gün geçtikçe artıyor.

Paylaşımları onbinlerce beğeni alan ve ekonomi öğrencisi olduğu bilinen Sırp sunucu Sara Damnjanovic, fit vücudu ile görenleri kendine hayran bırakıyor.

Ülkesine birçok şampiyonluk kazandıran Sara, 1997'de Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da dünyaya geldi. Şu anda üniversitede ekonomi eğitimi alan Sara Damnjanovic, ülkesinde aynı zamanda modellikle de uğraşıyor.

Dünyaca ünlü bir model olmayı hayal eden Damnjanovic, hem ekonomi hem de spor alanında başarılı işlere imza atmayı istiyor.

Sara Damnjanovic, bir televizyon kanalında hava durumu sunuculuğu da yapıyor.

Olimpiyat şampiyonu Sırp tekvandocu Milica Mandic'i örnek aldığını söyleyen Sara Damnjanovic, Avrupa şampiyonalarında ülkesi Sırbistan'ı temsil ediyor.

Instagram'da 228 bin takipçisi olan Sırp güzelin estetik hareketler yaptığı her paylaşımı yüzbinlerce kişi tarafından görüntüleniyor.

Sitene Ekle