BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.477,81

Ay Yengeç burcunda ilerliyor

Kariyer ve ailevi konulardaki sorumluluklar ve hissedebileceğimiz kaygılar huzursuzluk verebilir. Aile büyükleri ve otorite kavramlarının baskısını hissedebiliriz. Y

Bugün 30 Ekim Salı... Mars günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal ihtiyaçlarımız, kişisel güvenliğimiz ve özel yaşamımızla ilgili konuları öne çıkarıyor. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Kariyer ve ailevi konulardaki sorumluluklar ve  hissedebileceğimiz kaygılar huzursuzluk verebilir. Aile büyükleri ve otorite kavramlarının baskısını hissedebiliriz. Yakın çevremizdeki kişilerin hareketlerini farklı algılayabiliriz. Canı sıkkın olan kişilerin bizimle bir sorunları olduğunu düşünmeye gerek yok. Herkesi anlayışla karşılamaya çalışalım.

Çabuk heyecanlanıp, sinirlenebileceğimiz bu saatlerde ilişkilerde sakin ve sağduyulu davranmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde iç dünyanızdaki dalgalanmalar ve duygusal hareketlenmeler, günlük planlarımız üzerinde etkiler yaratabilirler. Akşam saatlerini hobilerimize, yaratıcı çalışmalara ayırabiliriz. Uzun süredir ihmal ettiğimiz kişilerle biraraya gelip özlem giderme fırsatları da oluşabilir.