BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,60

Ay Yengeç Burcunda Duygusal Güvenlik İhtiyacı Artıyor

Ay 11:45’ de Yengeç burcuna geçecek. Duygusal enerjiler yoğunlaşacağı için sevdiklerimiz, ailemiz, evimiz ile ilgili konulara yönelebiliriz.

Bugün 20 Ağustos Çarşamba...Merkür günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay sabah 05:54’ de Aslan burcundaki Güneş ile sextile açı yapacak ve boşluğa girecek. Değişken ve kararsız enerjiler altında günlük planlarımızı uygulamakta zorlanabiliriz.

Duygusal olarak daha rahat olacağımız için içimizden geldiği gibi davranmak isteyebiliriz. Aynı anda birden fazla konuyla ilgilenmemiz de mümkün.

Ay 11:45’ de Yengeç burcuna geçecek. Duygusal enerjiler yoğunlaşacağı için sevdiklerimiz, ailemiz, evimiz ile ilgili konulara yönelebiliriz.

Akşam ve gece saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Duyarlı ve hassas enerjilerin etkisini daha fazla hissedebiliriz. Sezgilerimiz, hayallerimiz ve empati yeteneğimiz güçlenebilir. Ruhsal ve manevi konularla ilgilenebilir, aile üyeleri ile duygusal paylaşımlar yapabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, aileniz önem kazanacaktır. Evde huzurlu saatler geçirebilirsiniz. Aileniz ile kolayca iletişim kurabileceğiniz bir günde olduğunuzdan da, tartışılmayı bekleyen ciddi konuların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların üzerine eğilebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve iletişimleriniz, günün ana konularını teşkil edebilir. Herhangi diğer bir gün tartışmaktan kaçınacağınız konuları bugün rahatlıkla konuşabilirsiniz. Duyarlı ve hassas yaklaşımlarınız takdir toplayabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sahip olduğunuz malvarlıklarıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ciddi bir yatırım fırsatı karşınıza çıkabilir ve varlıklarınızı daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir. Buna gereğinden fazla şüpheli yaklaşmayın.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Duygularınız son derece güçlenebilir ama bu durum, sizin duygusal yaklaşımlara girmenize neden olmayacaktır. Hislerinizi net biçimde görebilecek ve bunları çevrenize kolaylıkla ifade edebileceksiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Her zamanki sosyal ve öne çıkmaya eğilimli doğanız, bugün daha değişik bir yapıya bürünebilir. Yalnız kalmak, hayatınızı gözden geçirmek ve ilişkileriniz üzerinde düşünmek, günün etkileri arasında yer alabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Ciddi bir burç olsanız da bugün son derece keyifli olabilir ve kendinizi eğlenceye bırakabilirsiniz. Sosyal ortamlar son derece hoş etkiler getireceklerdir. Kendinizi kısıtlamayın ve biraz keyfinize bakın.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Önceliği, görev ve sorumluluklarınıza vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizin beklentileriyle fazlaca uğraşabilir ve bu yüzden yorulabilirsiniz ama insanlar size minnettar kalacak ve sizi takdir edecektir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yabancı ülkelerle ilgili bazı dokümanlar elinize geçebilir. Gördüğünüz ve okuduğunuz şeylerin ilginizi cezp etmesi mümkündür. İlerleyen günlerde bu ülkelerden birine seyahat etmek için program yapmaya başlayabilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, duygusal hayatınızdaki ilişkilerin veya durumların sizi engellediği hissine kapılmayın. Kendi iç dünyanıza dönmek istiyor olabilirsiniz ama çevreye karşı sahip olduğunuz sorumlulukları birinci plana almalısınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Boş vakitlerinizi sevdiğiniz kişiyi memnun etmeye ayırabilirsiniz. Bu kişinin nelerden hoşlandığını zihninizde sıralayın ve bunları, gün için yapacağınız programa mümkün olduğunca çok dahil etmeye çalışın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Günlük yaşamınızda size yardımcı olan ya da yanınızda çalışan bir kişi özel bir sorununu size açıp yardımcı olmanızı isteyebilir. Bu sorun sizin halledeceğiniz türden olmayabilir ama siz de bir tanıdığınızdan destek isteyebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün aşk hayatınızla ilgili güzel etkiler alacaksınız. Boş vakitlerinizi kendi köşenize çekilip geçirmeyin ve yaşamın bu güzel armağanının tadını çıkarın. İster sosyalleşin, ister romantik anlar geçirin ama yalnız başınıza oturmayın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI