BIST 9.548
DOLAR 32,54
EURO 34,66
ALTIN 2.489,81

Ay Terazi burcuna geçiyor

Çevremizin beklentileri bugün planlarımızda belirleyici olabilir. Yakın ilişkilerimizde başarılı olacağımız bir gündeyiz.

Bugün 4 Kasım Pazar... Güneş günündeyiz...

Başak burcundaki Ay sabah 10:26’da Akrep burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünüm yapacak ve boşluğa girecek.  Sabah saatlerinde herhangi bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz; içimizden geldiği gibi davranmak akışta kalmak gerekiyor. Rahatımız ve kişisel konfor alanlarında da daha talepkar olabiliriz.

Ay kısa bir süre sonra 12:00 de Terazi burcuna geçiş yapacak. Öğle saatlerinden itibaren sosyal ve sanatsal kavramlar, ilişkiler, işbirlikleri ve ortak paylaşımlar ön plana çıkabilir. Çevremizin beklentileri bugün planlarımızda belirleyici olabilir. Yakın ilişkilerimizde başarılı olacağımız bir gündeyiz.

Ay akşam saatlerinde Satürn ve Merkür ile güçlü açılar yapacak. İletişim ihtiyacımız yükselirken çevremizdeki kişiler, aile üyeleriyle önemli sohbetler yapabiliriz. Eğitim, kariyer, iş gibi kişisel görev ve sorumluluklarla ilgili çalışmalar ve hazırlıklar yapabiliriz. Alacağımız bazı fikirler ve olumlu mesajlar geleceğe daha iyimser bakmamıza yol açabilir.