BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01

Ay Terazi burcuna geçiyor

Aile, yuva, yurt, millet, güvenlik, barınma, beslenme gibi konularda daha hırslı ve tutkulu davranabilir, zaman zaman huzursuz ve güvensiz hissedebiliriz.

Bugün 30 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz...

Güne Başak burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 10:03’ de Terazi burcuna geçecek.

Sabahın erken saatlerinde kararsızlık ve belirsizlikler günlük işleri yavaşlatabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise sosyal yaşam ve ilişkilerimizi daha fazla önemsemeye başlayabiliriz. Eş, partner konuları, işbirlikleri, eşitlik, adalet, uyum, barış, güzellik, estetik, sanat gibi kavramlar önümüzdeki iki gün daha fazla gündemimizde olabilir.

Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak.

Aile, yuva, yurt, millet, güvenlik, barınma, beslenme gibi konularda daha hırslı ve tutkulu davranabilir, zaman zaman huzursuz ve güvensiz hissedebiliriz. Ailevi ilişkiler, emlak işleri, su ve deniz yolculukları, otorite ve devlete ait konularda gerilimler oluşabilir. Zihinsel olarak önemli dönüşüm ve farkındalıklar yaşamamız da mümkün.

Akşam ve gece saatlerinde Terazi burcundaki Ay ilkdördün fazına ulaşacak.

Geçtiğimiz hafta yeniay döneminde oluşmuş bazı düşünceler olgunlaşırken bazı girişimlerimizde de yol ayrımları meydana gelebilir. Özel yaşamımız, ailevi ve milli konularda daha hassas ve duyarlı olmamız kararlarımızı da etkileyebilir.