BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,37

Ay Mars Kavuşumu ile Sabırsız ve Gergin Hissedebiliriz

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Mars ile kavuşacak. Enerji ve motivasyonumuz çok yüksek olabilir

Bugün 26 Kasım Çarşamba... Merkür günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Mars ile kavuşacak. Enerji ve motivasyonumuz çok yüksek olabilir ancak bunu kontrol etmekte zorlanabiliriz. Kronik eklem, kemik, kas, diş ve baş ağrıları nüksedebilir. 

Sabah saatlerinde kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız.Akrep burcunda ilerleyen Merkür ve Satürn bugün birleşecek. Ciddi, derin ve kararlı düşünceler içerisinde olabiliriz. Önemli konularda konuşmamız ve uzun vadeli kararlar almamız mümkün. Ancak karamsar, kuşkulu ve endişeli düşüncelerimizi ifade etmekte de zorlanabiliriz. Bu durum iletişim sorunları da ortaya çıkarabilir. 

Oğlak burcundaki Ay 17:31’de Akrep burcundaki Merkür ile ahenkli görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek. Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerimizi dengelememiz daha kolay olabilir. 

Ay 21:23’de Kova burcuna geçecek. Ruh halimiz gece saatlerinden itibaren daha sosyal ve özgür enerjilerle rahatlayabilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Toplum önündeki imajınız ve genel statünüzü etkileyecek değişimler hissedebilirsiniz. Bugünden itibaren günlük rutinleriniz, iş ve çalışma koşullarınız, genel sağlığınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, daha fazla yardım görebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün karşınıza çıkacak gelişmeleri, rasyonel yaklaşımlar kullanarak değerlendirmeniz gerekli. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda önümüzdeki dönemde şans sizden yana olabilir. Parti ve davetlere daha fazla katılabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Sosyal ortamlarda tanışacağınız kişileri son derece etkileyebilir, siz de onlardan etkilenebilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili sizi zorlayan koşullar artık düzelebilir. Konforunuz ve ev içerisindeki rahatınız önümüzdeki dönem artabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Eşiniz veya partnerinizle birlikte yapmaktan keyif aldığınız bir etkinliğe katılabilirsiniz. Bu bir dans kursu, ya da romantik bir tatil olabilir. Önümüzdeki dönemde kardeşler ve komşularla ilişkilerinizi güçlendirecek fırsatlar daha fazla karşınıza çıkabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Ailenizle ilgili rutin iş ve sorumluluklar ön planda olabilir. Kendinize bir program yapın ve vaktinizi uygun şekilde bölüştürün. Rahat hareket ederseniz, sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Maddi konularda daha şanslı bir döneme giriyorsunuz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Çocuklarınız ve onların eğitimleri ile ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Eğitim, giyim kuşam gibi zorunlu alışverişlerle uğraşabilirsiniz. İşleri pratik ve hızlı bir şekilde tamamlarsanız, çocuklarla birlikte eğlenceye de zaman ayırabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Evinizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Evde yapılacak tadilat, düzenleme ya da taşınma ile ilgili konularda ailenizle maddiyat içerikli bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmelerde her şeyi yeterince açık şekilde ifade edin ve söylediklerinizin anlaşıldığından da emin olun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde daha güvenli ve cesur davranışlar sergileyebilirsiniz. Diğer günlerden farklı olarak oldukça neşeli ve hareketli olmanız mümkündür. Bunlar, arkadaşlarınızı hem şaşırtacak hem de hoşuna gidecektir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)
Leziz yiyecekler bugün gözünüze çok cazip görünebilir ve sık sık atıştırıp öğünlerde ağır gıdalar almaya eğilim gösterebilirsiniz. Her zamanki beslenme alışkanlıklarınızı terk etmeyin. Önümüzdeki dönemde kariyer hayatınızda daha fazla destek görebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Ait olduğunuz sosyal grup ve arkadaş çevrenizin sizi önemsediğini daha fazla hissedebilirsiniz. Bir düğün daveti ya da iş yemeğinde ön plana çıkabilir, son günlerde zayıfladığını hissettiğiniz özgüveninizi güçlendirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Bugün sizi etkileyecek ilginç rüyalar görebilirsiniz. Sezgileriniz de özellikle kariyer hayatınızda yol gösterici olabilir. Önce kalbinizin söylediklerini tarafsız şekilde değerlendirin. Daha sonra da ani hamleler yapmadan, planlı şekilde hareket edin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün okul veya iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Gittiğiniz yerde son zamanların en keyifli saatlerini geçirebilirsiniz. Yeni tanışacağınız yabancı bir kişi sizi farklı bir şekilde heyecanlandırabilir.

Astrolog Demet BALTACI