BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05

Ay Koç burcuna geçiyor

Önümüzdeki iki gün fiziksel enerjimiz yükselirken daha sabırsız ve heyecanlı olabiliriz.

Bugün 26 Aralık Salı... Mars günündeyiz...

Ay 03:26’da Koç burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün fiziksel enerjimiz yükselirken daha sabırsız ve heyecanlı olabiliriz.

Ay sabah erken saatlerde Oğlak burcundaki Venüs ve Satürn ile dik açı yapacak. Öncü nitelikteki vurgu, yeni hedefler ve başlangıçlar için motivasyonumuzu arttırabilir. Uzun vadeli planlar, iş, kariyer gibi konularda ciddi ve istikrarlı adımlar atmak isteyebiliriz. Otorite pozisyonları, devlet mercileri, aile büyükleri ile ilişkiler de çok belirleyici olabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve ilk dördün fazına ulaşacak. Yeniayda şekillenen düşüncelerimizi uygulamaya koyacak koşullar oluşabilir. Çevremizdeki gelişmelere dikkat etmeliyiz, önemli işaretler alabiliriz. Bizim için önemli olacak ilişkiler kurabiliriz.

Gün içerisinde zaman zaman duygu ve düşüncelerimiz arasında gerilimler oluşabilir. İlişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalıyız. Bu dönemde duygusal ve dürtüsel değil, mantıklı ve disiplinli hareketler bize fayda sağlayacaktır.