BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

Ay Jüpiter Karesi ile Duygusal Beklentileri ve Zevkleri Abartabiliriz

Ay gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek. Yoğun duygularımızı ve isteklerimizi kontrol etmemiz zorlaşabilir.

Bugün 31 Ağustos Pazar...Güneş günündeyiz…

Ay gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek. Yoğun duygularımızı ve isteklerimizi kontrol etmemiz zorlaşabilir. Ay sabah saatlerinde Jüpiter ile kare açı yapacak. Duygusal beklentilerimiz artabilir.

Aşırı iyimser davranışlarla gereksiz tavizler verebiliriz. Kişisel zevklerde aşırılıklar söz konusu olabilir.

Akşam ve gece saatlerinde Ay, Satürn ile kavuştuğunda ciddi ve karamsar duygular etkili olabilir. Bizi bekleyen sorumluluklar, görevler üzerimizde baskı yaratabilir.

Hırs ve tutkular yoğunlaşarak, kıskançlık, şüphe ve kuruntular ortaya çıkarabilir. Kendimizi ruhsal olarak rahatlatacak faaliyetlere zaman ayırıp, dinlenmeye çalışmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Gün içerisinde bazı zorunlu harcamalar, ödenecek faturalar vb. gibi maddi içerikli kavramlar nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kişisel zevkler, eğlence ve çocuklar ile ilgili masraflarda ortaya çıkan aşırılıkları biraz frenlemeniz gerekebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Partnerinizle bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizle onu nasıl ikna edeceğinizi düşünebilirsiniz. Önerilerinizin benzerlerini zamanında uygulamaya koymuş kişileri araştırıp aldıkları sonuçları tartışabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Günlük rutinlerinizle ilgilenirken yakın çevrenizle ilgili bazı angarya işlere de zaman ayırmanız gerekebilir. Üzerinizde aşırı yük hissedebilir ve karamsarlığa kapılabilirsiniz. Kapasitenizi aşacak işleri nazikçe geri çevirebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Çocuklarla ilgili konular ve yapılması gereken işler sizi meşgul edebilir. Onların günlük ihtiyaçları, eğitimleri ile ilgili detaylarla uğraşabilirsiniz. Harcamalarınız biraz aşırıya kaçabilir. Kontrollü olmaya çalışın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün günün büyük bir bölümünü aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili konulara ayırabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlıklıları veya başka ihtiyaçlarına konsantre olabilir, onlara yardım edebilirsiniz. Kendinizi zaman zaman karamsar ve yorgun hissetmeniz mümkün.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Huzursuz ve melankolik duygular nedeniyle bugün yakın çevrenizden daha fazla ilgi bekleyebilirsiniz. Onların çok meşgul olduklarını görmek sizi üzebilir. Alınganlığı bir kenara bırakıp duygusal ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeye çalışın.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Maddi konularda uzun vadeli ciddi düşünceler ve planlamalar içerisinde olabilirsiniz. Grup çalışmaları, projeler ve sosyal ilişkileriniz için bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Sorumlu ve tutumlu davrandığınız takdirde kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çevrenizdeki kişiler sizin bugün kararlı ve inatçı yönlerinizi daha fazla görebilirler. Kariyer yaşamınızda hırslı ve güçlü doğanız başarıyı da getirecektir. Lider özelliklerinizi sonuna kadar değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Son günlerde yaşamınızda olup biten olayları aklınızda tartacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yalnız bırakılmak isteyebilir, sakin bir köşede düşüncelere dalabilirsiniz. Fazla iyimserlik nedeniyle aldığınız bazı riskleri fark etmeniz mümkün. Vazgeçmeniz gereken davranışlarınız olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Kalabalık çevrelerde ve arkadaş grupları içerisinde ciddi konularla ilgilenmeniz ve bazı sorunlara çözüm aramanız gerekebilir. Bir arkadaşınızın sıkıntısı ya da kaybı moralinizi bozsa da kısa sürede toparlanmayı ve güçlü durmayı başarabilirsiniz.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Çeşitli nedenlerden ötürü kendileriyle birlikte hareket etmek durumunda olduğunuz kişilere uymak için bazı programlarınızı değiştirebilirsiniz. Bu günlük sorumlulukları biraz aksatabilir. Üstlerinizle sorun yaşamamak için işleri ön planda tutmalısınız.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yakın zamanda ilgilenmenizin gerekeceği bir konu ile ilgili bir ön çalışma yapabilirsiniz. Bu konuyla ilgili internetten,kitaplardan veya uzmanlardan bazı bilgiler toplayabilir, bunları aklınızda bir araya getirebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI