BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,59
ALTIN 2.498,58

Ay Boğa burcunda ilerliyor

Duygusal ve fiziksel enerjimizi dengeli bir şekilde kullanabilir, istikrarlı adımlar atabiliriz.

Bugün 17 Nisan Salı... Mars günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay güne güvenli ve huzurlu enerjiler veriyor.

Dün doğan yeniayla birlikte yeni başlangıçlar ve girişimler için şartlar daha uygun görünüyor. Merkür retrosunun da sona ermesi önümüzdeki günlerde günlük hayatımızı ve işlerimizi hızlandırabilir.

Boğa burcundaki Ay öğleden sonraki saatlerde Neptün ve Mars ile uyumlu görünümde olacak. Duygusal ve fiziksel enerjimizi dengeli bir şekilde kullanabilir, istikrarlı adımlar atabiliriz. Venüs ve Plüton arasında oluşan üçgen görünüm iş, kariyer ve maddi konularda güç verebilir. Kişisel becerilerimiz, sezgilerimiz birleşince amaçlarımızı gerçekleştirmemiz ve başarı elde etmemiz mümkün.

Günlük yaşamın keyifli ve konforlu yönleri, doğa yürüyüşleri, sosyal ve sanatsal etkinlikler için de uygun bir gündeyiz.

Akşam saatlerinde Ay Boğa burcunda Venüs ile birleşecek ve Akrep burcundaki Jüpiter ile karşıt açı yapacak.. Sevgi, aşk, romantizm, sanat, kişisel zevklerde tatmin edici durumlar oluşabilir. Zaman zaman abartılı tavırları ve aşırı iştahı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Aşk ve cinsellikte daha tutkulu ve hırslı davranabiliriz.