BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91

Ay Başak burcunda ilerliyor

Su ve toprak elementinde yoğunlaşan enerjiler günlük işlerde de verim ve istikrarı arttırabilir.

Bugün 23 Mayıs Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay iş, çalışma, hizmet, eğitim, üretim, günlük hayatımızın rutinleri, sağlığımız ile ilgili konuları ön plana çıkarabilir.

Sabah ve öğle saatlerinde Ay çok sayıda görünüm yapacağı için güne hareketli başlayabiliriz. Ay, sabah saatlerinde Boğa burcundaki Merkür, Akrep burcundaki Jüpiter ile uyumlu, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapacak. Genelde su ve toprak elementinde yoğunlaşan enerjiler günlük işlerde de verim ve istikrarı arttırabilir.

Çevremizden maddi manevi destekler bulmamız, beklentilerimizden olumlu geri dönüşler olması mümkün görünüyor. Yapacağımız iyilik ve yardımların olumlu geri dönüşlerini hissedebiliriz. Maneviyat ve sanatsal ilham gibi alanlarda da daha güçlü etkiler oluşabilir.

Akşam saatlerinde itibaren Ay Oğlak burcundaki Plüton ile de üçgen görünümde olacak ve 17:54’den itibaren boşluğa girecek.

Gece saatlerinde kendimizi güçlü ve güvende hissedebileceğimiz şartlar oluşurken, hareketli bir günün ardından iş ve kariyer alanındaki bazı hedeflerimize de ulaşmış olabiliriz.