BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.489,30

Ay Balık burcuna geçiyor

Ay sabah 03:33’de Boğa burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek. Kısa süreli bir boşluktan sonra Ay 06:53’de Balık burcuna geçecek.

Bugün 19 Mayıs Cuma... Venüs günündeyiz...

Kova burcundaki Ay son dördün fazında. Ay sabah 03:33’de Boğa burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek. Kısa süreli bir boşluktan sonra Ay 06:53’de Balık burcuna geçecek.

Ay sabah ve öğle saatlerinde Boğa burcundaki Merkür ile uyumlu görünüm yapacak.

Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabileceğimiz bu saatlerde iş ve özel ilişkilerimizde başarı elde edebiliriz. Sezgilerimiz bize yardımcı olabilir.

Koç burcundaki Uranüs ve Yay burcundaki Satürn arasında oluşacak üçgen açı bilim, teknoloji, iş ve akademik konularda uzun vadeli sağlam temeller oluşturmamıza yardım edebilir.

Venüs ve Jüpiter arasında oluşacak karşıt açı ise arzularımızı güçlendirerek kişisel hedeflerimizi büyütmemizi sağlayabilir. Finansal risklere daha kolay girebilir, aşırı para harcayabiliriz. Bunu dengelemeye çalışmalıyız.

Akşam saatlerinde duygusal hassasiyetimiz artabilir. Hassas ve alıngan olabileceğimiz bu saatlerde yalnız kalmak ve manevi alana yönelmek faydalı olabilir.