BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Awaken The Clones Play Store’da

Yerli yapım yeni multiplayer oyun Awaken The Clones Play Store’da yerini aldı.

Abone ol

Tamamen multiplayer olan AtC; teke tek savaş heyecanını telefonunuzda yaşayabileceğiniz orijinal bir rekabet ortamı sunuyor ve ücret karşılığında avantaj sağlayabilecek mikro satış ürünleri içermiyor.

Hikaye “Temrin Savaşları” adı altında, evrendeki sınırları birbirine yaklaşan türlerin savaşını konu alıyor. Savaşta ilerleyebilmek için türler kendi tarihlerindeki en önemli komutanlarını ve savaşçılarını, savaşın bulunduğu gezegende klonlayarak savaşın seyrini kendilerine çevirmeye çalışıyor.
 
Oynanış mantığı genel olarak “Taş, Kağıt, Makas” türüne benzerlik gösteriyor. Oyun alanı; yerden alıp kullanabileceğiniz 11 adet eşya (zırh, silah, sağlık v.b.) ve üzerine basmamanız gereken 1 adet tuzak barındırıyor. Karakterinizin özelliklerini bunlara göre şekillendirerek dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarla karşılaşabiliyor, galip geldikçe global sıralamada üst basamaklara hızlıca tırmanabiliyorsunuz.

Öğrenmesi çok kolay, fakat ustalaşması hayli zor olan oyundaki strateji derinliği de oldukça fazla. Sayısız kombinasyonlarla kendinize en uygun karakteri yaratabilir, stratejinizi oyun tarzınıza göre şekillendirebilirsiniz.

Play Store’da ücretsiz olarak yer alıyor.

Son olarak detay seven kullanıcılar için oyunun 10 MB olduğunu ve sadece internet bağlantısı için izin talep ettiğini belirtmek isteriz.