BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.427,35
HABER /  MAGAZİN

Avşar Kızı ile Arman fena kapıştı

Hülya Avşar, Ayşe Arman'a ağır bir suçlama yöneltti. Ayşe Arman, kimin yuvasını yıktı?

Abone ol

Hülya Avşar, siyasetle ilgili düşüncelerini söylediği için kendisini eleştiren gazeteci Ayşe Arman'a çok kızdı... Önce Avşar, gündemdeki siyasi konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı ve "İki-üç yıl içinde siyasete gireceğim" dedi. Ardından Ayşe Arman; Hürriyet'teki köşesinde "Siyaset de eksik kalsın be kadın!" diyerek ünlü sanatçıyı eleştirdi. İkili arasındaki kavga da bu eleştiri ile başladı. 

Seksten başka ne yazıyor?


Bu sözlere sinirlenen Hülya Avşar, Arman için açtı ağzını yumdu gözünü: "Ben onun gibi sadece seksten söz etmiyorum. Sadece fantezi anlatıyor. O aile dağıtan biri. En yakın arkadaşımın ailesini dağıttı. Bana bulaşmasın! Siyasete atılırsam onu; 'Aileden Sorumlu Yuva Yıkan Bakan' yapacağım..."

Bahsettiği kişi Ömer Dormen

Hülya Avşar'ın, Ayşe Arman'ın yuvasını dağıtmakla suçladığı yakın arkadaşının Ömer Dormen olduğu öğrenildi. İddiaya göre gazeteci Arman; şimdiki eşi Ömer Dormen, Gülden Dormen'le evliyken çiftle ailece görüşüyordu. Hatta arkadaşlarının anlattığına göre Ayşe Arman, Gülden Hanım'a Ömer Bey'den daha yakındı. Ömer Dormen eşinden boşandıktan sonra Ayşe Arman'la evlendi.


Haber: GÜRKAN KURT (Sabah)