BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,03
HABER /  MAGAZİN

Avşar kime kırgın gitti?

Emral Avşar, bütün sırlarını anlattığı bu konuşmanın ölümünden sonra yayınlanmasına izin verdi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=178184&page=3

Abone ol

Emral Avşar, kimseyle paylaşmadığı gizli sırlarını ölümünden kısa bir süre önce yakın dostu Bugün gazetesi yazarı Saadet Gürses’e anlattı. İşte Gürses'in kaleminden anne Avşar'ın son sözleri...

- Damadım Kaya Çilingiroğlu, aslında herkesin bildiğinden daha eski Ferayi ile birlikte olmaya başlamıştı. Ben bunu Hülya'ya söyleyemedim.

- İbrahim Tatlıses'i Hülya Avşar'a çok yakıştırmıştım.

- Gülben Ergen'le Seren Serengil üzerinde çok emeğim vardır. Hele Seren, evimde kaç ay yattı. Ona annelik yaptım, ikinci annesi sayılırdım. Bir kez arayıp sormadı bu kötü günümde. Gülben'in de sadece annesi aradı. Ne diyeyim şimdi ikisi de evli barklı kadın. Fazla bir şey söylemek istemiyorum.

- Hülya Avşar'ı kötülüklerden korumak için 20 sene peşinde koştum. Ailemi ihmal ettim, bu içimde bir uktedir.

- Helin'in çok iyi bir evlilik yapmasını isterim. İyi bir kısmetinin çıkıp da çoluk çocuk sahibi olmasını isterim. İş güç yapmasını değil de ablasının tersine onun evde oturmasını istiyorum. 

-Torunum Zehra'nın anne ve basıyla yaşamasını çok isterdim. Şimdi gözüm açık gitmeyecek. Çünkü canımdan çok sevdiğim Hülyam, Sadettin Bey'le çok mutlu.

NTV SPİKERİ BURCU ESMERSOY ESKİ KANALI CNN TÜRK'E NASIL LAF SOKTU? HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]



ORADA BAZEN HABER VERİYORLAR

Beyaz Show'a konuk olan Burcu Esmersoy'u stüdyodaki seyircilere tanıtan Beyazıt Öztürk, "Kendisi NTV'de spor spikeri" deyince, söze giren Esmersoy "NTV ve NTV Spor'da" diye düzeltti.

Bunun üzerine Beyazıt Öztürk, "Ben genellikle CNN Türk'ü izliyorum'' karşılığını verince, Burcu Esmersoy da eski kanalı için inanılmaz bir cümle kullanarak, "Evet orada da bazen haber veriyorlar" diye konuştu.

HADİSE'DEN MALTA'DAKİ GÖBEK ŞOVU HABERİN DEVAMINDA  

[PAGE]

MALTA ŞİMDİDEN 12 PUAN  VERDİ

Malta televizyonunun "Xarabank" adlı canlı programına katılan Hadise, yaklaşık 200 davetlinin önünde "Düm Tek Tek" parçasını söylerken, Maltalı finalist sanatçılar podyuma çıkarak sanatçımız ile göbek atmaya başladı. Stüdyoda bulunan seyirciler de ayağa kalkarak dans etti. Bu beklenmedik katılımlar karşısında önce şaşıran Hadise, sonra daha coşkulu bir şekilde parçasını söyledi.

Malta televizyonunun canlı yayınında ilk kez böyle bir olay yaşandığını anlatan yetkililer, Hadise'nin Malta'ya gelmesinin adaya renk kattığını söylerken, Malta'nın ünlü sanatçılarından Rosman Pace, bu şovdan sonra Eurovision'da Türkiye'ye Malta'dan kesin 12 puan gideceğini belirtti.

TÜRKLERLE BULUŞTU 

Bazı vatandaşların elinde, "Düm Tek Tek, Full destek, No Köstek" yazılı pankartlar dikkat çekti. Malta'daki Türkler Hadise'yi şenlik havası içinde uğurladı, bazıları şarkıcıya Malta televizyonunun stüdyolarına kadar araçlarıyla korna çalarak eşlik etti.

TUĞÇE KAZAZ MÜSLÜMAN MI? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

YAZILANLAR DOĞRU DEĞİL

Bundan dört yıl önce Yunanlı oyuncu Yorgo Seitaridis'le evlenerek önce dinini değiştiren, ardından da Yunanistan'a yerleşen Tuğçe Kazaz, üç aydır Türkiye'de...

Hürriyet gazetesinin haberine göre; hakkında çıkan bütün iddialara yanıt veren Kazaz, şunları söyledi: "Boşanıp boşanmadığımı merak ediyorsanız, şu an öyle bir şey yok... Buradayım, çünkü burada olmak istiyorum. Çok güzel işler yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Her ilişkide sıkıntılar olur, atlatılır ya da atlatılmaz. Bu, kimseyi ilgilendirmez. Türkiye'ye geldiğim günden itibaren ne televizyon izliyorum ne de gazete okuyorum. Neler yazıldığı, çizildiği umurumda değil açıkçası. Benim kendime ait bir dünyam var ve ben o dünyamda yaşıyorum. Ailem de, sevdiklerim de beni böyle kabul etti. Gerisi de önemli değil." Kazaz, "Şu ana kadar yazılanların hiçbiri doğru değil. Buna sevgilim olarak yazdığınız kişi de dahil. Daha ne dememi bekliyorsunuz ki! Bakın ben buyum, böyle yaşıyorum. Bu kadar..."


HALİT ERGENÇ'İN YENİ PAHALI OYUNCAĞI NE? HABERİ DEVAMINDA...

[PAGE]

Boşanır boşanmaz aynı dizide rol aldığı Bergüzar Korel'le aşk yaşamaya başlayan Halit Ergenç, kendisine son model bir cip satın aldı.

Audi 07 marka aracının alım işlemlerini Bebek'te bulunan bir kafede yapan Halit Ergenç, bir süre geçici plaka kullanacak.

Takvim gazetesinin haberine göre; önceki gün sevgilisiyle birlikte gittiği Bebek'te yeni aracına kavuşan Halit Ergenç, hiç vakit kaybetmeden İstanbul sokaklarında cipinin keyfini sürmeye başladı. Bergüzar Korel, Tan Sağtürk ile kendisinin isminin başharflerinden oluşan aracının plakasını Halit Ergenç aşkı başlayınca değiştirmişti.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMİNLE BULUŞTU? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

TERHİS OLDU YÜCEL'LE BULUŞTU

Vatani görevini tamamlayıp İstanbul'a dönen Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Zeynep Beşerler'den sonra yakın dostu Uğur Yücel'le de hasret giderdi. İmirzalıoğlu ile Yücel, Taksim Mojo'da geç saatlere kadar erkek erkeğe eğlendi.

TERİM'İN KIZI KAFEDEKİ PARTİYE NASIL GİRDİ? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

TERİM'İN KIZI SIKI TEDBİR ALDI

W Otel'deki partiye, Fatih Terim'in kızı Merve Terim, aşk yaşadığı iddia edilen Ahmet Baran Çetin'le aynı arabada geldi ama içeriye ayrı ayrı girmeyi tercih etti.

Milliyet Cafe'nin haberine göre; W Otel Çarşamba partileri tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftaki partiye Ahmet Ağaoğlu, Ebru Destan, Setenay Tetik, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Ceyla Aysal, Mert İncekara, Kaya Peker ve Serdar Ortaç gibi ünlü simalar katıldı. Aşk yaşadıkları iddia edilen Fatih Terim'in kızı Merve Terim ile Bengü'nün eski sevgilisi Ahmet Baran Çetin aynı arabada geldiler ama mekâna ayrı ayrı girdiler.

EBRU GÜNDEŞ ANTALYA'DA KİMİNLE GEÇİRDİ? HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

EBRU GÜNDEŞ HAFTA SONU KAÇAMAĞINDA

Ebru Gündeş, aşk iddialarını sürekli Azeri işadamı ve söz yazarı Reza Zarrab ile geçen hafta sonunu Antalya'da geçirdi. Çift, Antalya'dan İstanbul'a, kiraladıkları özel uçakla döndü.

Gündeş, koruması ve Zarrab ile gittiği havalimanında kimseye görünmemek için büyük çaba harcarken, normal yolcu kapısından giriş yapmadığı da dikkat çekti.

Sabah gazetesinin haberine göre; Gündeş'in, Osmantan Erkır ile bir buçuk yıllık beraberliğinin bitme sebebi olarak gösterilen Zarrab, sanatçının son albümü için 'Evet' adlı şarkıyı yazmıştı. Çiftin geçen haftalarda Dubai'de baş başa tatil yaptığı da iddia edilmişti.

DEMEK AKALIN KİMDEN İNTİKAM ALDI? HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

GÜLBEN'İN ŞARKISINI KAPTI

Demet Akalın, önceki gün Radyo Pink'te katıldığı 'Cadı Kazanı' proğramında ilginç açıklamalarda bulundu.

Vatan gazetesinin haberine göre; Akalın, geçtiğimiz yaza damgasını vurun 'Bebek' şarkısının aslında Gülben Ergen için yapıldığını söyleyerek, "Söz yazarı Ersay Üner, aslında 'Bebek' şarkısını Gülben Ergen'in son albümü için yapmıştı. Ama o dönem Gülben'in benimle ilgili bazı açıklamaları oldu. Bunlara çok sinirlendim. Ersay'ı arayıp 'o şarkıyı ben okuyacağım verme' dedim. Şarkıyı ondan aldı. İyiki de ben okumuşum. Şarkı bende patladı" dedi.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ NEYİNİ SATIYOR? HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]



Deniz Seki'yle yaşadığı yasak aşkla gündemden bir türlü düşmek bilmeyen ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici zor günler geçiriyor.

KLASİĞİ OĞLUNA VERECEKTİ
Bugün gazetesinin haberine göre; Sarıyer'deki evlerinin borcunu ödeyemediğini ve çok zor durumda olduğunu eşine anlatan Şenlendirici bazı mallarda tetbiri kaldırtmayı başardı. Ünlü klarnetçi en sevdiği 1967 model Lincoln Continental marka arabasını satışa çıkarttı. Şenlendirici'nin "Bu araba içimi eritiyor" dediği klasik Lincoln'ü borçları yüzünden 64 bin TL'ye gözden çıkardı. Şenlendirici, Lincoln'ünü her fırsatta oğluna bırakmak istediğini söylüyordu.

İŞTE OTOMOBİLİN ÖZELLİKLERİ
İşte 1967 model Lincoln Continental. Bu model, klasik otomobil tutkunu olan insanların çok ilgiyle bakacağı bir araç. Plakası 'JFK.' Neden? Çünkü Amerikan Başkanı John F. Kennedy'nin kullandığı aracın aynısı. 1967 model olmasına rağmen anteni, koltukları, radyosu, kliması her şeyi otomatik.