BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Avrupa satışlarında Cenevre'yi solladık

Şubat ayından itibaren Rolls Royce distribütörlüğünü sürdürdüklerini, ana firmadan teşekkür mesajları altıklarını anlatan Royal Motors’un sahibi Artuğ Aysal, “Avrupa’da en çok satış, İsviçre’nin Cenevre kentindeki bayide yapılır. Biz, marttan bu yana onla

Abone ol

İngiliz Kraliyet Ailesiyle özdeşleşen Ultra lüks otomobil  markası Rolls Royce,Royal Motors ile Şubat ayından bu yana sürdürdüğü Türkiye distiribütörlüğünün meyvelerinin vermeye başladı.Türkiye'nin Avrupa satışlarında Cenevre'yi geçtiğini ifade eden Royal Motors'un sahibi Artuğ Aysal,Şubat ayında başladıkları distribütörlüklerinden Cenevre'deki bayiiyi geçtiklerini vurgulayarak,kendilerine'Çok iyi başlangıç yaptınız'şeklinde tebrik mesajları geldiğini söyledi.

Özellikle yerel seçimler sonrasında satışlarının adeta patlama yaşadığını, Münih’te 250 bin euro’ya satılamayan bir aracın, Türkiye’de 800 bin euro’ya alıcı bulduğuna dikkat çeken Aysal, “Demek ki Rolls Royce’un potansiyeli varmış ve herkes satın almak için distribütörü bekliyormuş. Elbette 11 bin kişilik müşteri portföyümüzün ve ikinci el kolaylığı sağlamamızın da etkisi büyük” diye konuştu.

PHANTOM COUPE YAKINDA SATIŞA SUNULACAK

Aysal, yakında Phantom Coupe modelini de satışa sunacaklarını belirtirken, fiyatının 1.2 milyon euro civarında olacağını sözlerine ekledi.