BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Avea'dan herkese ücretsiz internet

Avea yeni kampanyasında 31 Ağustos'a kadar numarasını Avea'ya taşıyan her müştersine ücretsiz internet hediye ediyor.

Abone ol

Avea, başlattığı ''3G Kampanyası'' kapsamında 31 Ağustos 2010 tarihine kadar numarasını Avea'ya taşıyarak 3G abonesi olan müşterilerine, 3 ay boyunca kullanabilecekleri ücretsiz 1 GB internet hediye ediyor.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kampanyadan faydalanmak için abonelerin numaralarını Avea'ya taşıdıktan sonra cep telefonlarından 3G yazarak, 3334'e göndermeleri gerekiyor.

Avea Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, temel amaçlarının, abonelerin Avea altyapısı ile sunulan hizmetleri kullanmasıyla, verimlilik ve ekonomi esaslı faydalar yaratabilmek olduğunu vurgulayarak, sağlık, belediye, eğitim, güvenlik ve mobil ödeme olmak üzere farklı proje çözümleri ile hizmet ürettiklerini belirtti.

Mobil internetin yanı sıra görüntülü konuşma, cep telefonundan televizyon izleme, video paylaşma, uzaktan kamera, mobil oyun, mobil müzik gibi yenilikçi servisler sunduklarını kaydeden Kaplan, 3G kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla netbook, 3G cihaz kampanyası yürüttüklerini de hatırlattı.