BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,88
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AUZEF sonuçları İstanbul Üniversitesi açıköğretim vize sorgulama

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, İstanbul Üniversitesi Açıköğretim vize sınav sonuçlarının en fazla 7 iş günü içinde açıklanması bekleniyor. 22 Nisan Pazar günü yapılan AUZEF vize sınav sonuçlarını adaylar AUZEF OYS sayfasında tc şifresi ile sorgulayacaklar. İstanbul Üniversitesi vize sonuçları sorgulama linki haberimizde olacak.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi açıköğretim vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu öğrencilerin gündeminde. 22 Nisan Pazar günü sabah oturumu ile yapılan AUZEF sınav sonuçlarının en eç 7 iş günü içinde  AUZF OYS sayfasında erişime açılması bekleniyor. AUZEF sınav sonuç bilgisini adaylar TC şifresi ile sorgulayacak. İstanbul Üniversitesi açıköğretim vize sınav sonuç bilgisi çıktısı adayların adresine posta ile gönderilmeyecek, sonuçlar online olarak AUZEF OYS sayfasında ve https://acikogretim.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilecek.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine dünyanın neresinde olursa olsunlar internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartlarında öğrenim görme ve mezun olma fırsatı sunuyor.

İstanbul Üniversitesi açıköğretim yarıyıl sonu bitirme sınavı yani final sınavı ise 26 Mayıs-27 Mayıs'ta yapılacak. Yarıyıl sonu telafi sınavları ise 30 Haziran-1 Temmuz arasında yapılacak.