BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AUZEF sınav soru cevapları-İstanbul Üniversitesi açık öğretim vize sınavı

İstanbul Üniversitesi açık öğretim vize sınavları AUZEF 22 Nisan pazar günü yapıldı. Binlerce öğrencinin girdiği AUZEF vize sınav soru cevapları ne zaman yayınlanacak sorular ise merak konusu oldu. 2018 İstanbul Üniversitesi açıköğretim vize sınav soru cevapları facebook gruplarından açıklanacak.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi açık öğretim vize sınavları bahar dönemi bugün gerçekleştiridi. Peki AUZEF vize sınavı soru cevapları ne zaman nerede yayınlanacak? AUZEF sınav soru cevaplarını İstanbul Üniversitesi tarafından yayınlamayacak fakat öğrencilerin oluşturduğu facebook grublarında AUZEF vize sınavı soru cevaplarına ulaşmak mümkün olacak.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine dünyanın neresinde olursa olsunlar internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartlarında öğrenim görme ve mezun olma fırsatı sunuyor.

İstanbul Üniversitesi açıköğretim yarıyıl sonu bitirme sınavı yani final sınavı ise 26 Mayıs-27 Mayıs'ta yapılacak. Yarıyıl sonu telafi sınavları ise 30 Haziran-1 Temmuz arasında yapılacak.