BIST 9.485
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,71
HABER /  SPOR

Aurellio Aziz olacak

Fener’in Brezilyalısı Aurelio, Türk vatandaşı olma teklifini kabul edeceğini açıkladı.

Abone ol

Fener"in Brezilyalısı Aurelio, Türk vatandaşı olma teklifini kabul edeceğini açıklarken "Adım Aziz olacak... Türk Milli Takımı"nda oynamak benim için çok güzel olur" dedi

BURAYI SEVİYORUM
MARCO Aurelio Brito Dos Prazeres... Fenerbahçe"nin Brezilyalı futbolcusunun adı şimdilik bu.. Sambacı, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra bir de "Aziz" adını alacak. Aurelio, Fenerbahçe"nin yararı için Türk vatandaşı olma teklifini kabul edeceğini belirtirken "Ben ve ailem Türkiye"yi çok seviyoruz. Vatandaş da olurum" dedi.

BAŞKAN"IN ADAŞI!
ACIBADEM Hastanesi"nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Türk bayrağıyla poz veren Brezilyalı "Türk Milli Takımı"nda oynamak benim için çok güzel olur. Fenerbahçe için iyi olacaksa vatandaşlığa geçerim. Başkanımız Aziz Yıldırım"ı çok sevdiğim için adımın da Aziz olmasını isterim" açıklamasını yaptı.

NOBRE"Yİ ARARIZ
TÜRK Milli Takımı"nın iyi bir ekip olduğunu belirten Aurelio, "Adım adım gitmek lazım. Önce vatandaş olayım, sonra Milli Takım aşamasına geçeriz" dedi. Sambacı, Scolari veya Pereira"nın gelmesinin iyi olacağını vurgularken, Fener"in Beşiktaş"a giden Nobre"yi arayacağını da ifade etti.

Kaynak: Stargazete