BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35

Audi elektrik konsepti ile fark attı

Audi elektrik konsepti ile fark attı

Audi kendi evinde düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni model ve konseptleriyle dikkatleri üzerine çekiyo

Audi elektrik konsepti ile fark attı

Audi, Frankfurt'ta elektrik konseptini sergiliyor. Alman otomobil üreticisi Audi kendi evinde düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni model ve konseptleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Audi standında markanın yeni nesil elektrikli araç konsepti e-tron quattro ile birlikte yenilenen A4 ve S8 Plus sergileniyor.

Audi elektrik konsepti ile fark attı

Audi’nin en son batarya teknolojisi ve aerodinamik tasarımı buluşturan elektrikli SUV konsepti Audi e-tron quattro concept, 500 kilometre menzili sahip. 2018 yılında seri üretilmesi hedeflenen elektrikli SUV modelinin de tasarım ve teknoloji dilini taşıyor. Baştan aşağı elektrikli araç olarak tasarlanan Audi e-tron quattro concept, 0.25’lik hava sürtünme katsayısıyla (CD Value) SUV segmentinde yeni bir rekora da imza atıyor. Tüm bu tasarım ve teknoloji, Audi e-tron quattro concept’in 500 kilometrelik bir menzile sahip olmasına yardımcı oluyor

Audi elektrik konsepti ile fark attı

Audi, en çok satan model ailesi olan A4’ün yeni neslini, Frankfurt’ta tanıtıyor. Yeni A4’te kullanılan tüm teknoloji, sınıfında örnek oluşturacak şekilde yeniden geliştirildi. Bir önceki nesle göre boyutları büyüyen aracın ağırlığ 120 kilograma varan önemli ölçülerde azaltılmış. Yeni A4, yenilenmiş motor teknolojisi ile bir önceki nesle göre yüzde 21’e varan oranlarda daha az yakıt tüketiyor.

Audi elektrik konsepti ile fark attı

Yeni A4’te öne çıkan teknolojik özellikler arasında, Audi Matrix LED farlar, Audi akıllı telefon arayüzü, 3D ses veren Bang & Olufsen Ses Sistemi, kablosuz şarj yapan Audi telefon kutusu, ön cama görüntü yansıtma, yeni sürücü asistan sistemleri ve Audi bağlantı hizmetleri yer alıyor.