BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

ATV'nin yeni bombası 8. Gün dizisi konusu oyuncuları Ufak Tefek Cinayetler'e rakip

ATV, Ay Yapım imzalı bomba gibi bir diziyi ekranlara getirecek. Başrollerinde Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci gibi yer aldığı dizinin fragmanı yayınlandı. 8.Gün dizisi konusu, oyuncuları internethaber.com'da. 8.Gün ne zaman başlayacak?

Abone ol

Ufak Tefek Cinayetler, Fi, 7yüz gibi diziler Türkiye dizi piyasasına yeni bir soluk getirdi. Bu yeni rüzgarın ardından birbirinden çarpıcı konulu diziler ekranlara gelecek gibi görünüyor. Bunlar biri de ilk tanıtım fragmanı yayınlan 8.Gün... Yayınladığı ilk tanıtım fragmanı ile şimdiden daha çok konuşulmaya başlayan 8.Gün dizisinin konusu ne? 8.Gün dizisinin oyuncuları kimler? 8.Gün ne zaman başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

NE ZAMAN YAYINLANACAK? Ay Yapım imzalı 8.Gün dizisinin Ocak ayından yayınlanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Şimdilik 8.Gün dizisinin Şubat 2018'de ekranlara merhaba diyeceği gelen duyumlar arasında.

8.GÜN OYUNCULARI KİMLER? Çok yakında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan "8. Gün" ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor. 

atv’nin merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün”; oyuncuları, bitmeyen temposu ve sürekli yükselen bir merak duygusuyla izleyiciyi ekran başına toplayacak.  Ölen annesinin ürettiği yazılımın peşine düşen karanlık adamlarla karşı karşıya gelen Bahar’ın değişen hayatını konu alan 8. Gün dizisinin çekimleri başladı.Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar'ın yapacağı "8. Gün"ün senaristliğini Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır yapıyorlar.

 8.GÜN DİZİSİNİN KONUSU; Dizide Bahar (Burcu Biricik) bilgisayar programcısı olan annesi Şehnaz’ın şüpheli ölümünü araştıracak. Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder.

Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir. Programın Bahar’ın elinde olduğunu düşünenler Bahar’ı kaçırarak rehin alırlar…