BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,64
HABER /  GÜNCEL

ATV motosikletle restorana böyle daldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tatil yapan bir İngiliz turistin kiraladığı ATV motosiklet, kontrolden çıkarak restorana girdi. Restoranın masa...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tatil yapan bir İngiliz turistin kiraladığı ATV motosiklet, kontrolden çıkarak restorana girdi. Restoranın masasında oturan personel şans eseri kazayı yara almadan atlattı.
Kaza, amfitiyatro bölgesindeki 133. Sokak üzerinde meydana geldi. Marmaris’te tatil yapan 19 yaşındaki İngiliz Amed Asım Isahao(19), arkadaşları ile şehir içinde gezmek için 4 ATV motosiklet kiraladı. 133. Sokak üzerine geldiklerinde diğer 3 ATV restoran önünde park etti.Ancak, İngiliz genç park etmek için direksiyonu sola doğru kırdığı sırada aracın hakimiyetini kaybederek otelin bitişiğindeki restoranın merdiven demirlerine çarparak içeri girdi. Bu sırada masada oturan restoran personeli kazayı yara almadan atlattı.
İngiliz sürücü Isahao da hafif yaralandı. Kaza nedeniyle restoran merdivenleri hasar gördü, ATV aracının ön tekerleği yerinden çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Marmaris’te turistlerin en çok kaza yaptığı araçların başında ATV motosiklet aracı geliyor.
(İHA)