BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
HABER /  GÜNCEL

Atilla Uğur'dan inanılmaz iddia! FETÖ ve PKK...

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atilla Uğur FETÖ'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uğur FETÖ'nün türlü kaçakçılık işlerinin içinde bulunduğunu ve terör örgütü PKK ile de ortak hareket ettiğini kaydetti.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin, "Bu örgütün içinde uyuşturucu kullanan ve satanlar var. Hatta uyuşturucu tüccarları ile ilişkisi olan öğretmen bile var." dedi.

Uğur, Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda düzenlenen "Vatan Savaşından Milli Hükümete Konferansı"nda yaptığı konuşmada, PKK ile FETÖ'nün iş birliği içerisinde olduğunu belirtti.

FETÖ PKK'YLA ORTAK HAREKET EDİYOR

İki örgütün de amacının Türk birliğini parçalamak olduğunu ifade eden Uğur, FETÖ'nün türlü kaçakçılık işlerinin içinde bulunduğunu ve terör örgütü PKK ile de ortak hareket ettiğini kaydetti. Uğur, anayasa değişikliği teklifi sürecinde referanduma gidileceğine inanmadığını belirterek, 15 Temmuz darbe girişiminin de ABD bağlantılı olduğunu bildirdi. FETÖ içerisinde uyuşturucu kullananların bulunduğunu aktaran Uğur, şöyle devam etti:

TUTUKLU HAKİMİN İFADESİNE İNANAMADIM

"Bu örgütün içinde uyuşturucu kullanan ve satanlar var. Hatta uyuşturucu tüccarları ile ilişkisi olan öğretmen bile var. Tutuklu bir hakimin ifadesini okudum. Gözlerime inanamadım. Şöyle diyor ifadesinde, 'Biz Fetullah Gülen hocadan emir almıyorduk.

BÖYLE VATANSEVERLİK OLUR MU?

Fetullah Gülen hoca her perşembe günü peygamber efendimizle görüşüyor ondan alıyorduk.' Açın bakın, görün nasıl bir örgüt olduklarını. Böyle Müslümanlık mı olur böyle vatanseverlik mi olur? Amerika hiçbir zaman bu örgütleri bırakmaz. Bugün FETÖ olur diğer gün başkası."

TÜRK MİLLETİ ÖZVERİYLE SOKAĞA ÇIKTI

Darbe girişimini engellemek için Türk milletinin özveriyle sokağa çıktığını ve bedeller ödeyerek, başarılı olduğunu da hatırlatan Uğur, adı bilinmeyen kahramanların da bu başarıda katkısı bulunduğunu vurguladı.