BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.495,36
HABER /  GÜNCEL

Atilla Taş'tan tahliye sonrası olay tweetler! Verdiler gazı demişti

FETÖ'den tutuklu olan şarkıcı Atilla Taş cezaevinden çıktıktan sonra ilk tweetlerini atmaya başladı. Taş'ın takipçilerine söyledikleri hayli dikkat çekici.

Abone ol

FETÖ'nün medya yapılanması davasında tutuklu olarak yargılanan Atilla Taş, tahliyesinin ardından Twitter hesabından paylaşımlar yaptı. Taş, takipçilerine "Selam gıybet dünyası, hiç mi özlemediniz be köftehorlar. Bundan sonra evimin erkeği, çocuklarımın babası olacağım." diye seslendi.

1.5 milyonun üzerinde takipçisi olan Atilla Taş, "Selam gıybet dünyası, hiç mi özlemediniz be köftehorlar! Bundan böyle evimin erkeği, çocuklarımın babası olacağım!" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ZOR GÜNLER YAŞADIM"

​Zor günler yaşadığını ama umudunu kaybetmediğini belirten, "Benim vatan kokulu canlarım, hepinizi çok özledim. Her ne kadar inceden sattıysanız da, siz her zaman sevdim. Kurban olurum lan size! Ne bu güzel ülkeden, ne de güzel insanlarımızdan hiç umudumu kesmedim. Çok zor günler yaşadım ama her saniyesi size helal olsun! Atilla is back!" şeklinde tweet attı.

"BAYRAMLARDA TWEET ATACAĞIM" DEMİŞTİ

​​Gece saatlerinde cezaevinden çıkan Atilla Taş, gazetecilerin cezaevine girmeden önce attı tweetleri hatırlatması üzerine, "1 milyon 700 bin takipçim var. Verdiler gazı, verdiler. En son Silivri'yi boyladım. Bunların hepsi sanal. Bundan sonra bayramlarda tweet atacağım. Artık sadece şarkı söyleyerek insanlara eziyet edeceğim. Ben yıllarca bu ülkede şarkı söyledim tutuklanmadım. Tweet attım tutuklandım" demişti.