BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Atilla Taş ve Ulusal Parti lideri hakkında flaş karar

İSTANBUL'daki FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan şarkıcı Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Murat Aksoy ve Mutlu Çölgeçen tutuklanırken, 4 gazeteci serbest bırakıldı.

Abone ol

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan şarkıcı Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Murat Aksoy ve Mutlu Çölgeçen tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İsmail Uçar ile Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Murat Çağlak tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanmaları istemiyle hakimliğe sevk edilen 8 kişinin işlemleri tamamlandı.

PARTİ GENEL BAŞKANI DA TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şarkıcı ve eski Meydan gazetesi yazarı Atilla Taş, Ulusal Parti Genel Bakanı ve Türk solu dergisi yazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu, eski Yeni Şafak ve Meydan yazarı Murat Aksoy ile eski Millet gazetesi yazarı Mutlu Çölgeçen'in tutuklanmasına karar verdi.

HAKİMİN SERBEST BIRAKTIKLARI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın tutuklama istediği hurriet.com.tr editörü Dinçer Gökçe ile İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap, Ayhan Şimşek'i ise serbest bıraktı.

SAVCININ SERBET BIRAKTIKLARI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ömer Şahin, Abdullah Alparslan Akkuş, Rasih Yılmaz ve Nurullah Öztürk savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.

18'İ YURTDIŞINDA 23 FİRARİ VAR

Hakkında gözaltı kararı verilen ve aralarında Ergun Babahan'ın da aralarında bulunduğu 18 kişinin yurtdışında olduğu tespit edilmişti. 5 şüpheli ise aranıyor. İşte o isimler:

Abdülkerim Balcı, Ali Selçuk Gültaşlı, Ali Yurttagül, Asım Yıldırım, Ayşe Özkalay, Can Bahadır Yüce, Celil Sağır, Ergun Babahan, Erhan Başyurt, Eyüp Can Sağlık, Faruk Arslan, Hasan Cücük, İbrahim Öztürk, İhsan Yılmaz, Samanyolu Tv spikeri Kemal (Kevser) Gülen, Mahmut Akpınar, M.Yavuz Baydar, Prof. Dr. Osman Özsoy, Önder Deligöz, Savaş Genç, Şemseddin Efe, Turhan Bozkurt, Yonca Kaya Şahin.