BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  MEDYA

Atilla Taş kimdir aslen nereli o da mı FETÖ'cü?

Atilla Taş FETÖ üyesi olmaktan gözaltına alındı. Peki kimdir Atilla Taş? Türkiye Atilla Taş ismini 'Ham Çökelek' şarkısı ile duymuştu. Eröl Köse'nin şöhret ettiği Atilla Taş çocuk yaşta yaptığı evlilikle de biliniyor.

Abone ol

ADANA  doğumlu olan Atilla Taş aslen Ceyhan ilçesinden. Peki kimdir Atilla Taş, FETÖ'cü mü?

Atilla Taş hakkında FETÖ üyesi olmaktan gözaltı kararı bulunuyordu. Şarkıcı olan Atilla Taş Bursa'nın Gemlik ilçesinde gözaltına alındı. Atilla Taş ismini Türk halkı 'Ham Çökelek' şarkısı ile biliyor.

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana’nın Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. Halide Yılmaz isimli annesi Atilla Taş'ı henüz 20 günlük iken anneanesine bırakıp Almanya’ya gitti. İlk ve ortaokulu Ceyhan’da bitiren Atilla Taş, çocuk yapta evlilik yaptı.

1991 yılında evlendiğinde henüz 16 yaşında olan Atilla Taş, 17 yaşında da bir kız çocuğu babası oldu. Kızına Sezen ismini veren Atilla Taş,  restoranlarda, gazinolarda şarkı söylerken keşfedildi.

EROL KÖSE ÜNLÜ YAPTI

Erol Köse ile tanışınca hayatı değişen Atilla Taş, Türkiye çapında şöhreti Ham Çökelek şarkısı ile elde etti. Atilla Taş‘ın kendi bestelerinin de olduğu ilk albümü “Kırmızılım” 1998 yılında çıktı. 1999 yılında 'Zilyoner” adlı dizide rol alan Atilla Taş, sonrasında dişe dokunur bir başarı elde edemedi.

Şöhreti sönmeye yüz tuttuğunda ABD'ye giden Atilla Taş New York Film Akademisinde sinema ve televizyon eğitimi aldı. 2010 yılında Beyaz Tv.de Müzik Kutusu ve 2011 yılında Kanal 7de Taş devri isimli programları sundu.