BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  MAGAZİN

Atilla Taş: 'Adam değilsen hiç bir şeysin!'

Söylemleri ve Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Yavuz Bingöl eleştiri oklarına maruz kalmaya devam ediyor.Atilla Taş,türkücü için çok ağır ifadeler kullandı.

Abone ol

Söylemleri ve Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Yavuz Bingöl, eleştiri oklarına maruz kalmaya devam ediyor. Atilla Taş, türkücü için çok ağır ifadeler kullandı.

Yavuz Bingöl, Gezi olaylarıyla başlayan ve geçtiğimiz günlerde Tunceli'de Alevilere yönelik yapmış olduğu konuşmalarından dolayı bütün şimşekleri üzerine çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vermiş olduğu davetlere katılmayı ihmal etmeyen ve kendisiyle sıcak dialoglar kuran ünlü türkücüye sosyal medyada adeta linç kampanyası gerçekleştirilmişti.

Yavuz Bingöl, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a verdiği röportajda tüm bu tepkiler için 'Canları saolusun, vicdanım rahat...' demişti.

Fakat sular bir türlü durulmuyor ve Yavuz Bingöl eleştiri oklarına maruz kalmaya devam ediyor. Şimdi de meslektaşı Atilla Taş sosyal medyada Yavuz Bingöl'ü çok ağır bir dille eleştirdi.

Gezi Olaylarının ardından 'Berkin Elvan'ın annesini miting meydanlarında neden yuhattı' sorusuna 'Erdoğan'ın da annesine sokaklarda küfredildi' diye yanıt veren Bingöl 'İşte duygusunu işine karıştırmak bu...Ölmüş anneye küfür etmek sol değerlere inanan insanların yapabileceği bir şey mi? Ne kadar ayıp' dedi.

Buna karşılık, Atilla Taş 'Karakter sonradan eklenmez bir insana,ya vardır ya da yok.Yoksa adamlık beklenmez zaten o yoksa hiç biri yok' ifadesini kullandı.


ekran-resmi-2014-12-03-15.34.13.png