BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.427,86
HABER /  GÜNCEL

Atilla Özdemiroğlu son fotoğrafı ve 'mucize gibi' dediği son sözü...

Atilla Özdemiroğlu instagram hesabından attığı son mesajında mucize gibi diye yazmıştı. Son fotoğrafını ise bir sinema çıkışında Tuğba Ünsal ile çekilmiş ve paylaşmış.

Abone ol

Ünlü müzisyen Atilla Özdemiroğlu akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Bunun için kemoterapi yerine farklı bir tedavi yöntemi olan immunotherapy denemişti. Atilla Özdemiroğlu'nun son mesajı da bu tedavi yöntemi üzerine oldu ve  'mucize gibi' diye yazdı. 

Almanya'da yapılan bu tedavi ile 'hayata döndüğünü' söyleyen Atilla Özdemiroğlu 60 kilodan 80 kiloya çıkmış verdiği son röportajda 'iyileştim eve dönüyorum' demişti.

ATİLLA ÖZDEMİROĞLU INSTAGRAM HESABINDA SON PAYLAŞIMI

Atilla Özdemiroğlu'nun instagram hesabındaki son paylaşımı da sağlığı ve gördüğü tedavi üzerine oldu. Kanseri yendiğini söylediği tedavi konusunda takipçileri bilgi almak isteyince "Tedavi mucize gibi beni hayata döndürdü" diye yazmış.

atilla özdemiroğlu son fotoğrafı
SON FOTOĞRAFI : Atilla Özdemiroğlu son fotoğrafını da sinema çıkışında Tuğba Ünsal ile çektirmiş ve izlediği film hakkında yorum yapıp instagrama bu kareyi koymuş.

Atilla Özdemiroğlu bu farklı kanser tedavisi hakkında bilgi almak isteyenlere şu bilgileri aktarmış;

-"Klasik, vücudun direnç ve onarıcılığını yok edici kemo-radyo tedaviler yerini daha başarılı bağışıklık güçlendiren kalıcı immunotherapy'ye dönüşeceği günler yakın. İozk kliniği bana uyguladıkları "New Castle Virus" tedavisi ile bu yıl 4. Nobellerini bekliyorlar. Aralarında başı çekenlerden Almanya' da büyümüş ama geleneklerini terk ermemiş muhteşem bir Türk orijin doktor da var.

TEDAVİ KİŞİYE ÖZEL SERUMLA OLUYOR

* Türkiyede immunotherapy araştırmaları kuşkusuz var ama sonuç yok, ilgi çok az. En basiti köln tedavimde ilk başta 20 tüp kan alıp Bonn dan Achen'e kadar labratuarlardan 1-A4 sayfa değil bir dosya kan raporları gelerek işe başlıyorlar. Tedavi genel bir ajan ile değil kişiye özel üretilmiş serumlar ile yapılıyor ve bu işlem 8 tedavi gününde devamlı tekrarlanıyor. Tedavi 4 hafta sonra tekrarlanıyor.

-Ülkemizde labratuar altyapıları. Metodoloji, Gerekli eğitimli personel geliştirmeden bu tedaviler uygulanamaz. Sadece "Biz de yapıyoruz!" kibri ile kalırız.

* Comment
attilaobonbonbutikpasta iozk 7 yıldır faaliyette. Ön raporları inceleyip hastanın durumuna göre tedavi bazen kabul etmiyorlar. Zaten ABD, Kanada hastalarından dolayı zor yer bulunuyor. Kanada'lı 9 yaşında beyin tümörü 4. evre konuşup yürüyemeyen kız çocuğu yanımda tedavi gördü. 2 ay sonra susmuyor sekerek koşuyordu. Mucize gibiydi.

immunotherapy  TEDAVİSİ MALİYETİ NE KADAR?

 Almanya dentritic-immuno therapy €29.000.. Sigorta desteği Alman vatandaşlara ve özel sigortalılara var.