BIST 9.723
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.443,17
HABER /  MEDYA

Ateşböceği neden yayınlanmadı 12.yeni bölüm hangi gün?

Star Tv'nin merakla beklenen ve final yapacağı iddia edilen dizisi Ateşböceği dün yeni bölüm yayınlanmadı. Peki Ateşböceği 12.bölüm hangi gün ne zaman yayınlanacak? Ateşböceği son bölüm final mi yapacak?

Abone ol

Ateşböceği perşembe akşamı neden yayınlanmadı mı? Binlerce hayranı olan Ateşböceği dün akşam yayınlanmadı. Hayranları merakla Ateşböceği'nin yayın gününü merak ediyor. Peki Ateşböceği yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? Ateşböceği ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateşböceği dizisi dün akşam 21 eylül tarihinde yayınlanmadı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Ateşböceği dün yayınlanmadı. Peki Ateşböceği final mi yapacak hangi gün yayınlanacak?

ATEŞBÖCEĞİ YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Hayranları tarafından merakla beklenen yanıt belli oldu. Ateşböceği artık pazar günleri ekrana gelecek. Ateşböceği 12.bölüm 24 Eylül tarihinde yayınlanacak. 

ATEŞBÖCEĞİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yapımcı ve kanal arasında imzalanan anlaşmaya göre Ateşböceği, 13.bölümde final yapacak. Yayın günü değişen Ateşböceği eğer iyi bir reyting alamazsa final yapacağı konuşuluyor.