BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,82
ALTIN 2.441,18
HABER /  MEDYA

Ateşböceği 12.bölüm fragmanı Aslı ve Barış dudak dudağa

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateşböceği 12.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 13.bölümde final yapılacağı iddia edilse de reytinglerde oldukça iyi bir yere sahip olan Ateşböceği yeni bölüm neler olacak? Ateşböceği 12.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateşböceği dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Eylül tarihinde ekranlara gelecek olan 12.bölümde neler olacak? Aslı ve Barış sonunda kavuşuyor mu? Ateşböceği 12.bölüm fragmanıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

13.bölümü yayınlandıktan sonra final yapacağı konuşulan Ateşböceği bu akşam 12.bölümüyle ekrana geliyor. Hem aşk hayatının anlatıldığı hem de avukatların yer aldığı dizinin 12.bölümünde neler olacak? 

ATEŞBÖCEĞİ 12.BÖLÜM NELER OLACAK?

Aslı ile konuşmak istediğini dile getiren Barış Buka çalışanını oldukça şaşırtan itiraflarda bulunacak. Önceki haftalarda Aslı’nın okulunu bahane ederek onu işten çıkaran Barış, tüm bunları onun iyiliği için yaptığını söylese de Aslı’nın zor durumda kalacağının farkına vardı. İşsiz kalmasına oldukça üzülen Aslı ise kendisini yeni bir maceranın içerisinde bulmuş ve ajanlık marifetlerini göstermeye başlamıştı. Aslı’yı karşısına alarak onunla konuşan Barış bir anda eski çalışanını öpünce ikili arasında romantik dakikalar yaşanmaya başlayacak.

İŞTE ATEŞBÖCEĞİ 12.BÖLÜM FRAGMANI