BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  GÜNCEL

Atatürk'e hakaret eden Emine Şahin'in annesi işten çıkartıldı

10 Kasım törenlerinde "Atatürk ilah değildir" deyip hakaret ettiği iddiasıyla bir süre tutuklu kalan Emine Şahin'in annesi Pembe Çelik, kızı gerekçe gösterilerek işten çıkartıldı.

Abone ol

EDİRNE'de düzenlenen 10 Kasım törenlerinde "Atatürk ilah değildir, Allah'ın kanunları var. Atatürk Batı'nın kanunlarını getirdi" diye bağıran ve "pişman değilim" dediği için tutuklanan Emine Şahin'in annesi işten çıkarıldı. Şahin daha sonra tahliye edilmişti. İddiaya göre İstanbul Outlet Park AVM'de asgari ücretle 'temizlik görevlisi' olarak çalışan Emine Şahin'in annesi Pembe Çelik, kızı gerekçe gösterilerek işten çıkarıldı.

SABAH BAŞLADIM AKŞAM ÇIKARTILDIM... Emine Çelik'in annesi Pembe Çelik, “Zorluklarla iş buldum. İki senedir alıştığım işimde çalışıyordum. ‘Senin işinden memnunuz, o yönde hiçbir sıkıntı yok’ dediler. Sabah işe başladım. Akşama çıkartıldım. Kızım Emine'yi gerekçe göstererek; ‘Bizi zorda bırakma' ifadesini kullandılar” dedi.

KIZININ DURUMU BİZE ZARAR VERİR... Kızı Emine Şahin'in suçsuz olduğunu savunan Pembe Çelik, "Ben kızımın suçsuz olduğunu ve serbest bırakıldığını söyledim. Onlara bunu anlatmaya çalıştım. "Kızının durumu bize zarar verir" diyerek işime son verdiler" diye konuştu.