BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.487,76
HABER /  DÜNYA

Atatürk Havalimanı’ndan bir rekor daha

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı, bir havacılık sitesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Euro Annies 2013 Ö...

Abone ol

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı, bir havacılık sitesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Euro Annies 2013 Ödülleri’nde ‘Yolcu trafiği en çok artan havalimanı’ oldu.
Atatürk Havalimanı, her yıl havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği “Euro Annies 2013 Ödülleri’nde, 2012 yılında gerçekleşen yüzde 21 oranındaki trafik büyümesi ile birincilik unvanını aldı.
TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “İstanbul Atatürk Havalimanı, son 10 yılda istikrarlı bir biçimde büyüyerek havacılıkta dünyanın önde gelen çekim merkezleri arasında yerini aldı. Geçtiğimiz yıl tüm dünyada krizin etkileri sürerken, yüzde 21 büyüyerek 45 milyon yolcuya ulaştık. Küresel ölçekte edindiğimiz bilgi birikimiyle misafirlerimize hızlı, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. DHMİ ve THY başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla üst düzeyde işbirliği yapıyoruz. Bu ödülü almaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.
(İHA)