BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL

Atatürk Havalimanı'nda uçak düştü!

İSTANBUL'da TC-KON tescilli özel jet Atatürk Havalimanında iniş sırasında düştü, Atatürk Havalimanı trafiğe kapatıldı. Kazada jette bulunan 4 kişi yaralandı. Özel uçakta ünlü şarkıcı Gökhan Güney'in eşi hostes olarak çalışıyordu.

Abone ol

Atatürk Havalimanı'nda TC-KON tescilli özel jet, iniş yaptığı sırada tekeri patlayarak pistten çıktı. Ulaştırma Bakanlığı, kazada yaralıların bulunduğunu duyururken, uçak trafiğine kapatılan Atatürk Havalimanı yeniden trafiğe açıldı. Özel jette ünlü şarkıcı Gökhan Güney'in eşi Özlem Güney'in hostes olarak görev yaptığı fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi.

İstanbul'dan KKTC'nin Ercan Havalimanı'na gitmek üzere dün akşam saatlerinde havalanan TC-KON tescilli özel uçak, iniş takımında arıza meydana gelince acil iniş yapmak için tekrar Atatürk Havalimanı'na yöneldi.

Kalktıktan sonra tekrar  Atatürk Havalimanı'na inmek isteyen uçak, lastiği patladığı için pistten çıktı.

4 KİŞİ YARALANDI

Kaza bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Uçaktaki yangın kısa sürede söndürülürken, kazada jette bulunan Pilotlar Muzaffer Kütük, Mehmet Mümin Turan, Hostes Duygu Doğaçay ve yolcu Mehmet Şahin kişi yaralandı. 

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI: CAN KAYBI YOK

Konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma Bakanlığı, kazada can kaybının olmadığını, herkesin kurtarıldığını duyurdu. 

Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, uçağın söndürüldüğü, enkaz temizliğinin yapıldığı ve hava trafiğine kapatılan  Atatürk Havalimanı'nın yeniden açıldığı bildirildi.