BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Atatürk Havalimanı onların yeni meskeni oldu

Evsizlerin gözde mekanı olan Atatürk Havalimanı şimdi Suriyeli dilencilerin meskeni oldu. Suriyeli dilenciler nedeniyle alarma geçen emniyet...

Abone ol

Evsizlerin gözde mekanı olan Atatürk Havalimanı şimdi Suriyeli dilencilerin meskeni oldu. Suriyeli dilenciler nedeniyle alarma geçen emniyet yetkilileri, kamera ve gezici personelle takip ettikleri dilencileri tespit edip ardından alan dışına çıkarıyor.
Ülkelerinde çıkan iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınan bazı Suriyeliler Atatürk Havalimanını mesken tuttu. Havalimanına gelen Suriyeli aileler turistlerden para isteyip dilenmeye kalkınca Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından havalimanı dışına çıkarıldı. Ülkelerindeki iç savaşı bahane ederek duygu sömürüsü yapan ve özellikle çocuk ve kadınları kullanan Suriyeliler, şikayet üzerine havalimanı polisi tarafından toplandı. Suriyeli dilencilerin özellikle Türkiye’ye gelen Arap turistlerden para istediği ve rahatsız ettiği öğrenildi.
Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir kendilerine gelen çok sayıda şikayet üzerine harekete geçerek Suriyeli dilencilere göz açtırmıyor.
(İHA)