BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.492,69
HABER /  GÜNCEL

Atalay'dan FLAŞ terör açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, terör konusundan yaptığı açıklamada, "Kanın durması için gereken herkesle görüşürüz." dedi

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, siyaset üstü bir mesele olarak gördükleri terör konusundan açıklamalarda bulundu. Atalay'ın "herkes ile görüşürüz" sözü gözlerin İmralı'ya çevrilmesine sebep oldu.

Beşir Atalay, akan kanı durdurmak için kiminle görüşülmesi gerekiyorsa, hangi adımı atmak gerekiyorsa uygun zaman ve zeminde bunları yapmakta tereddüt etmeyeceklerini söyledi.

Stratejik Düşünce Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin Demokratik Dönüşü' konulu panele katılan Başbakan Yardımcısı Atalay, panelde yaptığı konuşmada AK Parti'nin kuruluşundan bu yana gerçekleştirilen demokratikleşme adımlarını anlattı ve bundan sonra atılacak adımlara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

HERKESLE GÖRÜŞÜRÜZ MESAJI

Terör sorununun çözümüne ilişkin düşüncelerini de aktaran Atalay, "Akan kanı durdurmak, bu yakıcı terörü sonlandırmak için kiminle görüşülmesi gerekiyorsa, hangi adımın atılması gerekiyorsa, hangi araçların, mekanizmaların devreye sokulması gerekiyorsa uygun zaman ve zeminde gerekli kararları almakta tereddüt göstermiyoruz ve göstermeyeceğiz. Bu konunda muhalefetle daha yoğun paylaşım arıyoruz. Sivil toplumla görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.